Gigi Becali, PROBLEME GRAVE la UEFA. Comunicat OFICIAL al forului european: de la ce a pornit SCANDALUL

UEFA a reacţionat dur după ce Gigi Becali a afirmat că se va retrage dacă forul european îi va cere sa înfiinţeze o echipă de fotbal feminin.

21 dec. 2018, 07:19
Gigi Becali, PROBLEME GRAVE la UEFA. Comunicat OFICIAL al forului european: de la ce a pornit SCANDALUL

UEFA a reactionat dupa ce a auzit ultima declaratie facuta de Gigi Becali.

„Lupta pentru a elimina discriminarea, intoleranta si rasismul din fotbal este o prioritate majora pentru organizatia noastra. UEFA considera ferm ca puterea fotbalului poate fi folosita pentru a elimina probleme precum rasismul, homofobia, discriminarea impotriva minoritatilor etnice si institutionale precum slaba reprezentare a femeilor si lipsa diversitatii”, a transmis UEFA, care mentioneaza ca echipele nu sunt obligate sa aiba o sectie de fotbal feminin.

Gigi Becali, un nou DERAPAJ VERBAL. Atac sexist în direct la TV

Reactia vine dupa ce Gigi Becali a amenintat ca se va retrage din fotbal daca forul european ii va cere sa infiinteze o sectie de fotbal feminin.

„Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri impotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele. Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele sa joace handbal, baschet. Cum sa joace femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal”, a spus Becali intr-o interventie la ProX.

„Femeia a fost facut de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa il atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonoesc pe femei”, a continuat Gigi Becali.