Gigi Becali, reacţie după condamnările verilor săi. Planul prin care vor ieşi repede din ÎNCHISOARE

Gigi Becali a vorbit despre condamnările pe care le-au primit verii săi, Victor și Ioan Becali, în dosarul "Mită pentru judecătoare".

20 feb. 2018, 16:46
Gigi Becali, reacţie după condamnările verilor săi. Planul prin care vor ieşi repede din ÎNCHISOARE

Gigi Becali a spus că cei doi fraţi se aşteptau să fie condamnaţi.

„Condamnarea asta este, pedeapsa ei au făcut-o. Ce câștigi tu, stat român, că îl mai ții pe Victor în pușcărie? A trecut fracţia, trebuia să se constate că se îndeplineşte eliberarea condiţionată. Acuma îl ţine încă 2-3 luni, ce câştigi tu stat român că-l mai ţii 2-3 luni în puşcărie? Giovani a făcut şi el fracţia, pentru ce să-l mai ţii încă 2-3 luni în puşcărie? Nu erau revoltați, se așteptau. Aveau bagajele făcute, s-au dus oamenii și s-au prezentat. Giovani la Slobozia sau la Poarta Albă, Victor la Rahova”, a spus Gigi Becali.

Fraţii Becali se întorc DUPĂ GRATII. Cât timp vor petrece în ÎNCHISOARE după noua CONDAMNARE

Gigi Becali este încrezător că îi va revedea repede: „Ei se duc acuma, fac două luni… după carantină cer eliberare condiţionată. Deci o lună jumate, maxim, şi trebuie să fie acasă”.

Latifundiarul a comentat în stil propriu şi achitarea lui Cristi Borcea: „A spus judecătoarea că i-a dat 10.000, nu există nici o probă, chiar dacă eşti convins ca judecător că este aşa, nu poţi fără probă. A spus ea, nu exista nici o probă că a primit, că a făcut nu ştiu ce sex, nu exista nimic! Ea a început că de fapt nu e adevărat, că a fost la o petrecere, dar de fapt la Pantelimon, nici ea nu mai ştia, că de fapt procurorul i-a spus să spună aşa ceva, ca să vezi ce tâmpită!”.

Fraţii Becali şi judecătoarea Geanina Terceanu, condamnaţi definitiv la închisoare. Cristi Borcea, achitat

„Eu am făcut puşcărie, nu zic că e uşor… dacă mie îmi spune „te duci şi mai faci 5 luni”, bine, mă… e adevărat că e greu fără nevastă, copii, nu am cum să iert aşa ceva, soră-mea a leşinat, mama a rămas cu boală, dar când eşti bărbat… Când iei prima, e mai greu, la a doua eşti obişnuit”, a mai spus Gigi Becali.