Gigi Becali, reacţie FABULOASĂ după STEAUA – PARTIZAN 1-1

Gigi Becali a încercat să braveze după STEAUA - PARTIZAN 1-1, rezultat care oferă roş-albaştrilor şansa a doua la calificarea în play-off-ul Champions League. Returul se joacă pe 5 august la Belgrad.

29 iul. 2015, 20:48
Gigi Becali, reacţie FABULOASĂ după STEAUA – PARTIZAN 1-1

Gigi Becali a încercat să pară vesel după meci, dar mimica sa trăda îngrijorarea.

„80% suntem calificaţi. Eu aşa cred că sunt şansele noastre. Era mai greu dacă nu vedeam despre ce e vorba, dar acum am văzut. Eu cred că o să ne calificăm, nu are rost să spun mai multe. Nu vreau să mai vorbesc ca pe vremuri, cred că şi-au dat seama şi specialiştii din fotbal că suntem favoriţi într-un procent mai mare. Dacă jucăm 2000 de ani nu ne mai dau un gol. Am şi spus la pauză că, într-un fel, ne-ar conveni şi 0-0. Hamroun e cel mai bun transfer al Stelei de până acum, mie îmi place foarte mult băiatul ăsta. Cojocaru e bine, dar el o să se mai joace de-a fotbalul, cu o mână, la mişto, portar nu o să ajungă. Asta înseamnă aroganţă şi indolenţă şi după aia spune taică-su că nu îi dăm şanse”, a declarat Gigi Becali după STEAUA – PARTIZAN 1-1.

STEAUA-PARTIZAN 1-1 în LIGA CAMPIONILOR

Gigi Becali nu va merge la Belgrad, pentru retur, şi a anunţat că nu va mai investi bani în jucători dacă Steaua nu se califică în play-off.

„Nu e vorba de insolvenţă, Steaua va străluci oricum. Dar va străluci altfel cu 30 de milioane de euro din Champions League”, a spus Gigi Becali, care a adăugat că jucătorii au primă doar pentru calificarea în grupele UCL.