Gigi Becali, reacţie neaşteptată după ce Andrei Gheorghe A MURIT. „Ce tragedie?”

Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Andrei Gheorghe în 2007. "Habar n-ai, fii atent aici!" au fost doar câteva dintre cuvintele rostite de Andrei Gheorghe către Gigi Becali.

20 mart. 2018, 16:31
Gigi Becali, reacţie neaşteptată după ce Andrei Gheorghe A MURIT. „Ce tragedie?”

Gigi Becali nu-și mai aduce aminte de acel episod, dar a ținut să trasmintă un mesaj, după trecerea în neființă a omului de radio și televiziune.

Andrei Gheorghe nu va fi înmormântat. Ce a decis FAMILIA

„Ce tragedie? Andrei Gheorghe? Nu mai știu ce a fost atunci, eu nu l-am cunoscut. Sau l-am cunoscut doar când avea emisiuni, dar nici nu mai țin minte. Pe cuvânt că nu mai țin minte! Lucrurile rele nu le țin minte… Eu, dacă mă spovedesc… Nu mai țin minte dacă la discuția aia de care spui a fost de bine! Dar, dacă a fost bine, înseamnă că a fost bine, dacă a fost rău, iar am uitat! Că știi că nu țin minte răul, așa am spus. Acum, dacă a murit omul, ce să zic? Poate să fie oricine, eu zic Dumnezeu să-l ierte! Eu transmit tuturor Dumnezeu să-i ierte, atât știu”, a declarat Gigi Becali, pentru Cancan.

Andrei Gheorghe a murit. Primele concluzii ale medicilor legişti în urma autopsiei. Se aşteaptă rezultatele testului toxicologic

Andrei Gheorghe s-a stins din viață luni, fiind găsit prăbușit în baie în jurul orei 22:15, de către omul care avea grijă de casa jurnalistului din Ilfov.