Gigi Becali revine în politică. Vrea să fie liderul protestatarilor REZIST

Gigi Becali vrea să revină în politică și să devină liderul protestatarilor #rezist. "Eu pot fi liderul tinerilor frumoși și liberi care protestează", a declarat Gigi Becali la România TV.

26 dec. 2017, 18:20
Gigi Becali revine în politică. Vrea să fie liderul protestatarilor REZIST

Gigi Becali susţine că doar el poate să-i conducă pe tinerii din Piaţa Victoriei.

„Îi văd pe tinerii aceia care protestează aproape în fiecare zi în Piața Victoriei. Degeaba protestezi, însă, dacă nu ai un lider. A, una a fost acea manifestație cu 100.000 de oameni, alta e ce fac ei acum. Și fac degeaba, pentru că nu ai un lider. Dacă ar avea un lider, pe care să-l ridice dintre ei, să-l propuleseze pentru o candidatură la alegeri, ar avea succes să dărăme mafia”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali s-a lăsat de alte afaceri şi se concentrează numai pe fotbal: Asta mi-am pus în cap şi vreau să câştig mulţi bani

Latifundiarul s-a oferit să le dea consultanță protestatarilor: „Să vină la mine, îmi pun la bătaie toată averea pentru ei. Nu vrea eu să conduc, nu mă interesează nici un post, eu pot să fiu doar consilierul lor!”.

Gigi Becali a ieșit în stradă în februarie și s-a alăturat protestatarilor din fața Guvernului la acel miting împotriva OUG 13. „Tot Guvernul trebuia să-și dea demisia!”, a spus atunci Gigi Becali.