Gigi Becali s-a întors după GRATII. Ce decizii IMPORTANTE a luat la Steaua

Gigi Becali a avut o permisie de cinci zile de la Penitenciarul Poarta Alba, timp în care a stat cu familia, dar a rezolvat şi o parte din afaceri. 

RomaniaTV.net
20 sept. 2014, 19:50
Gigi Becali s-a întors după GRATII. Ce decizii IMPORTANTE a luat la Steaua

Imediat dupa ce a iesit din inchisoare, Becali a avut grija sa plateasca salariile restante, iar jucatorii i-au multumit cum au stiut mai bine. Au castigat cu 6-0 meciul cu Aalborg din Europa League. Gigi Becali a stabilit impreuna cu Valeriu Argaseala sumele care le vor fi oferite lui Sanmartean, Prepelita si Szukala pentru a-si prelungi contractele. „Prezenta sa in libertate a facilitat anumite contacte directe si rezolvarea unor probleme. Cat timp a fost in permisie, s-a discutat si problema prelungirii contractelor. Lucrurile sunt clare, dar nu va putem spune daca s-au rezolvat”, a spus Argaseala la Digi Sport.

Decizie de ULTIMĂ ORĂ a lui GIGI BECALI. Ce se întâmplă cu PALATUL şi cu MAYBACH-UL

Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, i-a asigurat pe fani că lucrurile sunt sub control și această eroare va fi remediată în cel mai scurt timp.

„Eu găsesc total ilogic și lipsit de sens acest eveniment. Este o greșeală. Trebuie să fie anulată această acțiune a OSIM-ului cât mai repede, printr-o hotărâre judecătorească. Nu trebuie să ne îngrijorăm, pentru că lucrurile se vor rezolva”, a declarat Argăseală.

Oficialul roș-albaștrilor a explicat pe larg ce s-a întâmplat:

„În 2004 am făcut cerere de înregistrare a mărcii, pe  data de 28 ianuarie, iar aceasta a fost aprobată. A expirat apoi în ianuarie 2014 și am făcut cerere de prelungire. În 28 februarie 2014, în buletinul OSIM-ului s-a publicat prelungirea mărcii în proprietatea Fotbal Club Steaua până pe 29.01.2024.

BOMBA BOMBELOR! Gigi Becali rămâne fără Steaua

De aici începe o altă poveste. În decembrie 2013 am aflat că cei de la CSA au depus o cerere pentru înregistrarea unei mărci. Acea marcă era similară cu marca noastră. În iulie 2014 s-a publicat și în buletinul oficial că cei de la CSA pot utiliza aceasta marcă. Nu este niciun pericol. A fost o actiune în justiție pierdută de CSA și în fond și în apel. E cineva care vrea să întrețină subiectul. E un subiect care naște discuții și probabil că și asta a contat”.