GIGI BECALI, scandal după remiza cu CFR: „Nu sunt chiftelar”. Ameninţare pentru Alibec: „Obraznicule, te crezi mahăr?”

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a afirmat, marţi, că în cazul în care echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf nu se va impune în meciul cu FC Viitorul, nu merită să câştige titlul de campioană în acest sezon.  

18 apr. 2017, 11:47
GIGI BECALI, scandal după remiza cu CFR: „Nu sunt chiftelar”. Ameninţare pentru Alibec: „Obraznicule, te crezi mahăr?”

„O echipă câştigă campionatul când îşi dă toată puterea, dacă nu o dai toată, nu ai cum să câştigi, chiar dacă eşti valoros. Dacă noi nu câştigăm cu Viitorul, noi nu merităm titlul. Ne-a bătut Viitorul o dată, dacă nu câştigăm acum, înseamnă că ei merită titlul. Pentru ei e o finală. Dacă pierd cu Viitorul, eu nu mai vreau să iau titlul. De ce să mai luăm noi titlul, să îl ia ei că sunt mai buni, nu? Nici egalul nu este bun, pentru că nu mai merităm să luăm titlul. Înseamnă că nu avem valoare, de ce să luăm noi titlul?”, a spus Gigi Becali, la Sport.ro.

Oficialul FCSB s-a declarat mulţumit de rezultatul egal obţinut în partida cu CFR Cluj, luni seara, având în vedere că în cadrul echipei a intervenit o relaxare pe care nu o poate explica: „Eu sunt mulţumit la ce am jucat. E bine că a ieşit aşa. E un punct şi dacă vom câştiga cu Viitorul suntem campioni. Dacă nu luam punctul ăsta şi câştigam cu Viitorul nu eram campioni. Dacă vom câştiga cu Viitorul, gata, suntem campioni. Nu pot să-mi dau seama de unde a venit jocul mai slab, probabil din relaxare. Pentru că nu au jucat decât Pintilii şi Boldrin, atât, şi fundaşii centrali. Doar patru jucători au jucat fotbal, în rest toată echipa nu a jucat nimic. CFR e cea mai puternică echipă după noi”

Becali spune că Dinamo nu are şanse decât la locul al doilea. El i-a lăudat pe rivali, afirmând că au devenit o echipă puternică odată cu sosirea antrenorului Cosmin Contra.

„Nu mai vreau să vorbesc de Dinamo, că iar se interpretează şi nu sunt chiftelar. O să vorbim de jucătorii de la Dinamo când se va termina. Dinamo e în revenire la locul 2, nu are cum să ia titlul. Ei s-au înscris la locul 2. Mi-a plăcut de Dinamo în ultimul timp. E o echipă puternică, a devenit puternică de când a venit Contra”, a mai precizat omul de afaceri.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, l-a criticat extrem de dur pe Denis Alibec, cel care a avut un gest nervos în momentul în care a fost schimbat cu CFR (0-0), șutând într-un bax de apă de pe margine.

„Alibec e rezultatul managementului greșit făcut de mine. Alibec a văzut niște episoade la echipă și a văzut nu am luat măsuri. E un răsfățat. A crezut că e mare mahăr. Doar eu sunt mare mahăr la Steaua.

Acum nu am ce face. Trebuie să gestionez cu înțelepciune măsuri. Trebuie să vadă că am greșit. O să discut cu el. Nu face el ce vrea. I-am spus că la Steaua nu este titular și nu trebuie să joace tot meciul. Nu scrie asta în contract. O să vorbesc și cu mama lui.

Eu l-am alintat și i-am dat banderola, dar văd că e obraznic. Păi nu a jucat nimic. A dormit pe teren”, a spus Becali la TV Sportro.

Formaţia FCSB a remizat, luni, în deplasare, cu CFR Cluj, scor 0-0, în etapa a treia a play-off-ului Ligii I şi are un avans de trei puncte în clasament, faţă de FC Viitorul.