Dezvăluire SENZAŢIONALĂ despre relaţia GIGI BECALI-STEAUA

Gigi Becali se implica mult mai mult decât se ştia la Steaua. O spune Florin Lovin, jucător care a evoluat cinci ani la Steaua, timp în care a cucerit două titluri de campion și o Supercupă a României.

01 oct. 2014, 05:56
Dezvăluire SENZAŢIONALĂ despre relaţia GIGI BECALI-STEAUA

Florin Lovin a dezvăluit că absența lui Gigi Becali din tribună ajută echipa, jucătorii evoluând fără presiune. Lovin a amintit și un episod care l-a vizat, patronul cerându-i la un moment dat lui Walter Zenga, antrenorul de pe atunci, să nu-l mai introducă în primul 11.

„Mă așteptam ca Astra să nu țină pasul cu Steaua în acest început de campionat, pentru că este mereu această instabilitate a relației patron-echipă. La primul eșec vine patronul și critică jucătorii, critică antrenorul, e foarte greu să ai rezultate. Și Steaua a avut această perioadă. Nu e cineva bucuros că Gigi Becali a ajuns acolo, dimpotrivă, însă acest lucru a apărat echipa.

Țin minte, când eram jucător, trebuia să fie cineva taxat după fiecare meci. În primul meu an la Steaua, la un moment dat, i-a transmis lui Walter Zenga: «Dacă mai joacă Lovin, te dau afară!». E foarte greu”, a spus Florin Lovin la Dolce Sport.

Florin Lovin (32 de ani) joacă în momentul de față la Concordia Chiajna.