Gigi Becali, LOVITURĂ DECISIVĂ primită din partea ARMATEI

Clubul Sportiv al Armatei a redeschis muzeul "Steaua" de la stadionul din Ghencea, dar acesta nu va mai fi unul dedicat doar echipei de fotbal, ci tuturor secţiilor sportive. Printre expnate se află şi copia trofeului Cupa Campionilor Europeni, "furat" clubului de fotbal al lui Gigi Becali.

06 mai 2015, 13:12
Gigi Becali, LOVITURĂ DECISIVĂ primită din partea ARMATEI

Trofeul s-a aflat pana acum in posesia echipei lui Gigi Becali si chiar a fost afisat la loc de cinste atunci cand „ros-albastrii” au avut muzeu in Ghencea. Muzeul va fi deschis in data de 7 mai, atunci cand Steaua aniverseaza 29 de ani de la momentul „Sevilla 1986”.

Gigi Becali a mai primit o lovitură, miercuri, când compania producătoare de vinuri Cotnari a transmis printr-un comunicat oficial că este interesată de cumpărarea mărcii Steaua pentru că „nu doreşte că acest simbol naţional să îşi piardă din valoare”.

„Luând la cunoştinţă din presă despre vânzarea mărcii Steaua şi fiind interesată de cele mai importante simboluri cu valoare naţională, compania Cotnari îşi manifestă interesul de a achiziţiona această marcă. Compania Cotnari nu doreşte că acest simbol naţional să-şi piardă din valoare în urmă acestei dispute. De aceea, aflată în plină campanie de comunicare Cotnari – Unic Românesc, compania a decis preluarea mărcii Steaua”, se menţionează în comunicatul companiei Cotnari.