Gigi Becali: Traian Băsescu suna personal ca să fiu persecutat în puşcărie. Reacţia fostului preşedinte

Gigi Becali a făcut la România TV dezvăluiri uluitoare, susţinând că Serviciul Român de Informaţii l-a vrut în spatele gratiilor, iar preşedintele de atunci, Traian Băsescu, ar fi aprobat acest lucru.

27 apr. 2017, 17:50
Gigi Becali: Traian Băsescu suna personal ca să fiu persecutat în puşcărie. Reacţia fostului preşedinte

Gigi Becali este convins că SRI se află în spatele arestării şi condamnării sale, cu complicitatea lui Traian Băsescu. „Comanda arestării mele a fost dată numai de SRI. Fără marca Băsescu şi aprobarea lui, nu se făcea însă nimic în România. Ei luau hotărârea, dar îl anunţau pe Băsescu. Şi el a zis DA„, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Cineva din SRI mi-a spus în urmă cu patru-cinci zile: Cu tine n-avea nimeni nimic din punct de vedere material, aveau din punct de vedere politic. Erai în echipa lui Crin Antonescu şi cuvântul tău conta foarte mult ca Antonescu să devină preşedintele României„, a mai spus Becali.

În continuare, patronul Stelei a făcut dezvăluiri uluitoare: „A venit şeful Jandarmeriei din Constanţa şi mi-a zis: Băi Gigi, hai să-ţi spun ceva! Băsescu dă personal telefon, că nu vrea să faci puşcărie uşoară. Eu vă spun ce mi s-a spus! Să vă mai spun altă situaţie, de la Jilava. Şeful de acolo, băiat bun, mi-a zis: Au venit doi la mine acasă, acasă, nu la serviciu, şi mi-au zis: Ai grijă, dacă Becali are bani să nu facă puşcărie la mişto„.

Traian Băsescu a negat toate aceste acuzaţii. „Cum credeţi că un preşedinte ar suna să se ocupe de un deţinut? Cum credeţi că un preşedinte ar da aprobări la propunerile SRI-ului? Vă spun public. Îl chem în judecată şi pe şeful Jandarmeriei Constanţa de atunci şi pe domnul Becali.„, a spus fostul preşedinte, la România TV.