GIGI BECALI, tun senzaţional dat din puşcărie. Va lua de la stat MILIOANE de euro

Vasile Geambazi, unul dintre nepoţii lui GIGI BECALI, va primi in partea statului român suma de 13 milioane euro, reprezentând 20% din despăgubirea totală pe care o are de primit pentru un teren de 21 de dectare din Voluntari. În spatele acestei afaceri s-a aflat la început GIGI BECALI.

24 iun. 2014, 13:45
GIGI BECALI, tun senzaţional dat din puşcărie. Va lua de la stat MILIOANE de euro

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a emis primul titlu de plată prin care îl despăgubeşte pe nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi. prima sumă pe care acesta o va primi este de 13 milioane euro. Aceasta este doar o mică parte din suma pe care o are de primit de la statul român, în total 65 milioane euro.

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) anunţa anul trecut că Vasile Geambazi va primi 65 de milioane de euro drept despăgubire pentru un teren, însă suma nu va fi plătită într-o singură tranşă, ci în cinci, întinse până în 2019.

Citeşte şi Gigi Becali, decizie şocantă: „Părăseşte puşcăria şi pleacă din ţară”

În spatele acestei afaceri s-a aflat la început Gigi Becali. În 2006, el a cumpărat drepturile litigioase pentru un teren situat în Voluntari, pentru care a plătit un milion de euro. Trei ani mai târziu, patronul Stelei a vândut drepturile litigioase nepotului său, pentru 100 de mii de euro.

Citeşte şi GIGI BECALI, decizie DISPERATĂ. Patronul Stelei vrea să-şi vândă palatul