Gigi Becali vinde STEAUA. A anunţat şi PREŢUL

Gigi Becali nu mai vrea să lupte cu Armata şi a anunţat că este gtata să renunţe la gruparea pe care o finanţează.

18 ian. 2017, 06:12
Gigi Becali vinde STEAUA. A anunţat şi PREŢUL

Gigi Becali a declarat că este gata să renunțe la echipă și să o cedeze fostelor glorii, în frunte cu Gabi Balint, Marius Lăcătuș și Victor Pițurcă, după ce va lua câţiva jucători, cu care va trece la altă grupare.

Scandalul CSA Steaua-Gigi Becali a ajuns la Guvern. Ministrul Apărării a trimis Corpul de Control la CSA Steaua

„Gabi, voi, Pițurcă, Lăcătuș, toți cei care iubiți Steaua, veniți la mine și vă fac socoteala cât costă Steaua. N-am scos nici 5 bănuți. Eu am scos doar banii mei. Îmi dați banii și v-o dau, fraților! Vă dau cuvântul meu de onoare. Nu vă dau toți jucătorii, iau eu 4-5 cu care să mă duc la altă echipă. Vă dau echipa cu acte, cu totul, cu autocarul. Las locul în Liga I, las echipa pe locul al doilea și mă duc la altă echipă. Are autocar, totul și asta valorează. Baza de pregătire cum să o dau? Au Ghencea ei, îi lasă Talpan acolo”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

CSA Steaua contra Florin Talpan. Comunicat OFICIAL al ARMATEI

„Știți cât vă costă? Cam 16-17 milioane de euro, pe care eu îi am în jucători. Eu îi iau pe Alibec, Tănase, Ovidiu Popescu, De Amorim, pe Bizon și încă unul și merg la altă echipă. Mai cumpăr încă 5 jucători și iau campionatul din primul an!”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a scos actele: „Trebuia să luăm Steaua în trei!”. Planul din care mai făceau parte Piţurcă şi Păunescu

„Eu am dat 10 milioane prin care am renunțat prin act, ca să iau echipa cu 51% din acțiuni. După aceea am mai băgat 40 de milioane. Ca să iei Steaua, nu trebuie să ai doar cele 16-17 milioane pe care le dai ca să o iei. Mai trebuie să ai încă 100 de milioane. Nu se știe dacă ai noroc să scoți banii, poți să te duci în cap în 4 ani. Dacă era așa de ușor de scos bani din fotbal, credeți că nu o făcea și Țiriac?”, a încheiat Gigi Becali.