Gigi Becali vrea Dinamo în play-off. Ce i-a transmis lui MM Stoica

Dacă Mihai Stoica a declarat că îi vrea în play-off pe rivalii de la Dinamo doar pentru a-i bate de cât mai multe ori, Gigi Becali își dorește și el același lucru, numai că patronul de la FCSB mai are un motiv, acela ca trupa lui Miriuță să pună bețe-n roate rivalilor.

RomaniaTV.net
21 feb. 2018, 09:40
Gigi Becali vrea Dinamo în play-off. Ce i-a transmis lui MM Stoica

„Eu i-am zis lui MM: Interesul nostru e Dinamo să fie în play-off. De ce? Pentru că CFR e în faţa noastră. Şi avem nevoie de formaţii puternice în play-off. În primele meciuri va juca pe bune Dinamo. Măcar în tur vor juca pe viaţă şi pe moarte. Plus, cred că se vor bate la podium, deci s-ar putea nici în retur să nu se dea la o parte”, a spus Gigi Becali la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Dinamoviștii au puține șanse să mai rateze play-off-ul, chiar și în cazul unei înfrângeri în ultima etapă, cu Astra. În acest caz, condiția e ca CSM Poli Iași să piardă meciul cu Viitorul. Dinamo e la egalitate cu ieșenii, fiecare având 39 de puncte, iar la meciurile directe au fost rezultate identice: 2-1 pentru Dinamo, la București și 2-1 pentru ieșeni, în Copou. Astfel, următorul criteriu de departajare este cel al golaverajului, acolo unde Dinamo stă mai bine.