Veste URIAŞĂ pentru GIGI BECALI. Decizie BOMBĂ luată de JUDECĂTORI

GIGI BECALI. Incarcerat la Poarta Alba, GIGI BECALI a primit o veste buna. Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui GIGI BECALI, ar putea incasa de la stat 65 de milioane de euro.

10 apr. 2014, 10:36
Veste URIAŞĂ pentru GIGI BECALI. Decizie BOMBĂ luată de JUDECĂTORI

GIGI BECALI. Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui GIGI BECALI, are de primit peste 65 de milioane de euro din partea statului roman drept despagubire pentru un teren. Geambazi s-a judecat o buna perioada de timp pentru a primi despagubiri, iar intr-un final, instanta i-a dat castig de cauza.

Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP)a  anuntat ca nepotul lui GIGI BECALI va primi banii, insa nu toti o data, ci in cinci transe intinse pana in 2019. Acest lucru l-a nemultumit profund pe Vasile Geambazi, astfel ca a cerut in instanta executarea silita a ANRP, iar magistratii au admis acest lucru.

Reprezentantii statului s-au miscat repede si l-au „blocat” pe nepotul preferat al lui GIGI BECALI. Juristii Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor au contestat in instanta executarea silita. Procesul a debutat la inceputul acestui an, iar, in urma cu cateva zile,  judecatorii au respins cererea ANRP, scrie Cancan.

GIGI BECALI, gest ULUITOR făcut în PUŞCĂRIE

La 32 de ani, Vasile Geambazi a primit de la GIGI BECALI fraiele celor mai importante afaceri ale familiei. Impreuna cu tatal lui, Constantin Geambazi, detine 93% din FC Steaua! De asemenea, tanarul afacerist administreaza si firma Arcom, in portofoliul careia se afla multe dintre terenurile lui GIGI BECALI.