GIGI BECALI, un nou SCANDAL. Ce a descoperit ANCHETA efectuată la ACADEMIA HAGI

Gigi Becali desenează la Academia lui Hagi, în vreme ce alţi deţinuţi muncesc. Informaţia apare într-un raport întocmit de Administraţia Naţională a Penitenciarelor în urma unui control efectuat la punctul de lucru.

RomaniaTV.net
01 iun. 2014, 12:49
GIGI BECALI, un nou SCANDAL. Ce a descoperit ANCHETA efectuată la ACADEMIA HAGI

Gigi Becali, condamnat la 3 ani si jumatate din inchisoare si incarcerat la penitenciarul Poarta-Alba, a inceput din 28 aprilie sa lucreze la Academia de fotbal a lui Gica Hagi.

Finantatorul Stelei are un birou propriu si detine functia de supraveghetor. De luni pina vineri, el pleaca de la penitenciar la ora 7:00 si revine inainte de ora 17:00.

Gigi Becali a fost surprins in timp ce se plimba prin curtea Academiei lui Hagi, in timp ce alti detinuti munceau.â

„Bă, ai grijă de bază. Tu, Becali, ai grijă de bază? Iarba o tundeţi? Nu o tund eu. Eu sunt administrator de bază, acolo trebuie un copac, acolo fă aşa! La academie vine preşedintele academiei şi spune: vreau astăzi să vă ocupaţi de sectorul ăsta, mâine de asta! Luaţi legea, nu ştiu ce contract… Si spune ce a cerut academia, persoana ce are cunoştinte în administrare de fotbal şi spune activităţi productive, orice trebuie să faci… adică şi munca intelectuală”, a spus Gigi Becali despre rolul său la Academia lui Hagi.

Din aceste motive, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a demarat o anchetă la Academia lui Hagi.