Dezvăluiri ÎN PREMIERĂ. Cum se comportă GIGI BECALI după gratii VIDEO

Dezvăluiri în premieră despre GIGI BECALI, de după gratiile de la Poarta Albă. Latifundiarul nu şi-a pierdut obiceiurile. Dă trezirea în penitenciar cu cântece bisericeşti şi ORDINE prin telefon ca în libertate. Una dintre ideile inedite pe care le-a avut a fost să aducă la penitenciar o turmă de oi. Un fost coleg de celulă al lui Becali a făcut dezvăluiri în exclusivitate la România TV despre ce face Becali în puşcărie.

01 sept. 2014, 12:21
Dezvăluiri ÎN PREMIERĂ. Cum se comportă GIGI BECALI după gratii VIDEO

Gigi Becali ramane un personaj intereant chiar si dupa gratii. Departe de atentia cu care ne-a obisnuit, boss-ul Stelei are si la inchisoare obiceiurile care l-au facut celebru.

„Cum incepea si cum se termina ziua? Cu rugaciuni. Evident! E chiar putin mai vocal decat ar trebui. Pentru cei care dorm la ora aia la sase, la sase incepe sa cante, dar asta poate sa aduca si o varietate in viata noastra anosta de penitenciar”, a declarat Valentin Leaota, unul dintre fostii colegi de celula ai lui Gigi Becali pentru România TV.

Gigi Becali nu renunţă nici in penitenciar la pretenţiile culinare. Dimineaţa, la prânz sau seara, manancă brânză de oi primită acasă, la pachet.

După ce a văzut un camp cu lucernă în imediata apropiere a penitenciarului, Gigi Becali a vrut să aducă o turmă de oi la puşcărie.

„Mi-a zis: bai, Vali, stii la ce m-am gandit? Bai, m-am gandit sa aducem vreo 10 oite aici!”, a mai spus Leaota.

Gigi Becali a fost şi protagonistul unei scene demne de filme , când a primit la micul dejun un ou: „Vin baietii aia dimineata si ii aduc un ou. Pai, de ce numai un ou? Pai, atat e ratia, un ou! L-a sunat pe Lutu. Lutule, adu un milion de oua!”.

Comanda, evident nu a venit. La fel s-a întâmplat şi cu o alta de cinci camioane cu lemne. Latifundiarul se gândise peste noapte să construiască o biserică în mijlocul penitenciarului.

Valentin Leaotă, eliberat recent după ce a ispăşit o pedeapsă pentru înşelăciune, crede că este imposibilă o reabilitare în condiţiile oferite de instituţia penitenciarului, ci mai degrabă împing la recidivă. Mai mult, el acuză că ar fi executat câteva luni în plus faţă de momentul când trebuia eliberat.