Gigi Becali, VIZITĂ-ŞOC în vestiarul STELEI. Ce a vorbit cu JUCĂTORII

Gigi Becali este liber pana sambata si n-a ratat ocazia de a discuta si cu fotbalistii de la Steaua. Informatia a fost confirmata de Fan Club Steaua.

19 sept. 2014, 06:37
Gigi Becali, VIZITĂ-ŞOC în vestiarul STELEI. Ce a vorbit cu JUCĂTORII

Gigi Becali a venit astazi in cantonamentul Stelei si a salutat intreaga echipa.  Patronul Stelei mai are 2 zile libere, neluand in considerare ziua de azi. Speram sa intelegeti dorinta lui, a judecatorilor, cat si a membrilor familiei si staff-ului Stelei de a nu face publica eliberarea sa pe durata de 5 zile si sa o respectati, cu toate ca jurnalistii deja au invadat Pipera, mai exact, s-au adunat cu zecile in fata casei lui Gigi. Acesta nu are voie sa dea niciun fel de declaratie, nu are voie sa vorbeasca deloc in fata camerelor, nici macar sa salute, acesta fiind motivul eliberarii sale in secret, orice posibila declaratie din partea sa putand sa-i accentueze pedeapsa”, anunta Fan Club Steaua. 

 „Nu am luat legatura cu Gigi Becali. Eu sunt alaturi de domnul Becali de 10 ani, avem o relatie de respect reciproc, nu de prietenie. Sunt multi din familie care doresc sa-l viziteze, parteneri de afaceri, nu cred ca si eu. Ma bucur ca a primit aceste 5 zile alaturi de familie.”, a declarat helmuth Duckadam la Sport.ro.