Gigi Becali, ORDIN EXPRES din PUŞCĂRIE. Ce se întâmplă la STEAUA

Gigi Becali a achitat primele pentru şase meciuri, dar i-a anunţat pe fotbaliştii de la Steaua că va plăti primele pentru următoarele jocuri câştigate doar dacă echipa va fi pe primul loc.

20 nov. 2014, 18:04
Gigi Becali, ORDIN EXPRES din PUŞCĂRIE. Ce se întâmplă la STEAUA

Gigi Becali a uitat de ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor şi a achitat zilele trecute o mare parte din restanţele salariale. Astfel, Gigi Becali a plătit steliştilor primele pentru câştigarea a şase jocuri din acest tur de campionat. Restul de prime, până la finalul celor 17 etape, din prima parte de sezon,vro fi plătite cu o singură condiţie.

„Gigi Becali este convins că toată lumea a fost supărată după ce s-a ratat participarea în grupele Ligii Camponilor. Este convins că jucătorii au fost extrem de afectaţi, iar mulţi dintre ei nu mai au motivaţie să meargă mai departe. Mulţi se gândesc la plecare şi nu mai au mintea lipede pentru a se gândi la îndeplinirea altor obiective. În aceste condiţii el a calculat că doar stimularea financiară ar putea să îi facă pe o parte dintre jucători să tragă de ei şi să fie concentaţi sută la sută. Astfel, a hotărât să le transmită tuturor fotbaliştilor că le va achita şi restul de prime doar dacă la sfârştitul turului Steaua se va clasa pe primul loc”, a spus o sursă din anturajul roş-albaştrilor pentru Fanatik.