Gest IMPRESIONANT făcut de GIGI BECALI din ÎNCHISOARE

Gigi Becali a mai făcut un gest nobil din închisoare: l-a angajat pe Adrian Bumbescu la centrul de copii şi juniori al clubului, după ce fostul mare fundaş al roş-albaştrilor l-a vizitat la Poarta Albă.

27 nov. 2014, 07:42
Gest IMPRESIONANT făcut de GIGI BECALI din ÎNCHISOARE

Gigi Becali nu a uitat de membrii generaţiei Steaua ’86, pe unii dintre ei ajutându-i pe cât a fost posibil. Fanatik a aflat de un gest pe care Gigi Becali l-a făcut faţă de un fost mare fotbalist al roş-albaştrilor.

După ce a fost dat afară de la FRF, în vara anului trecut, unde a antrenat selecţionata under 16, Adrian Bumbescu nu ţi-a găsit loc de muncă. Disperat, l-a vizitat la Poarta Albă chiar pe Gigi Becali.

„Ce este mă, Adi? Nu ai de muncă? Ai bătut tu atîta drum pînă aici? Stai liniştit, tată! Voi transmite celor de la centrul nostru de copii şi juniori să te angajeze la noi. Poţi să te duci acasă. Totul se rezolvă”, a fost mesajul lui Gigi Becali.

„Este adevărat, am fost şi l-am vizitat pe Gigi. Am făcut-o chiar înainte să mă angajez la Steaua, care e problema? Nu am de ce să ascund lucrul ăsta. Mai multe nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Vă rog să mă scuzaţi, acum mă pregătesc pentru antrenament. Am un loc serios de muncă şi vreau să îmi fac treaba cât mai bine”, a declarat Adrian Bumbescu pentru Fanatik.

Adrian Bumbescu este cel care. în 2010, i l-a recomandat lui Gigi Becali pe Florin Gardoş, pe atunci la Chiajna. gardoş a fost cumpărat cu 150.000 de euro, iar în 2014 a fost vândut la Southampton pentru 6,5 milioane de euro.