ADIO, STEAUA! Lovitură NIMICITOARE pentru GIGI BECALI

Gigi Becali a decis ca gruparea pe care o finanţează să ceară revizuirea pe fond a procesului prin care Clubul Sportiv al Armatei a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anularea folosirii mărcii Steaua de către societatea sa. În replică, Armata pregăteşte lovitura de graţie pentru Gigi Becali.

03 mart. 2015, 09:15

CSA Steaua a demarat, printr-un ordin semnat de George Boroi, comandatul clubului, procedurile de stabilire a expertului autorizat de ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România) pentru evaluarea brandului Steaua, dar şi „stabilirea prejudiciului creat din folosirea mărcii Steaua de către societatea comercială Fotbal Club Steaua SA”, anunţă ProSport.

Citeşte şi: GIGI BECALI, anunţ de ultimă oră din închisoare: Ce se întâmplă cu Steaua. Decizia e DEFINITIVĂ

CSA Steaua va solicita despăgubiri clubului lui Gigi Becali pentru utilizarea neautorizată a mărcii Steaua din 2004 până în decembrie 2014. În 2004, Gigi Becali înregistrat marca Steaua la OSIM, deşi MApN nu i-a dat voie. Timp de 10 ani, Gigi Becali a profitat din punct de vedere comercial de pe urma acestui lucru. Prejudiciile vor fi calculate după ce marca va fi evaluată.

Citeşte şi: Armata S-A DECIS. Suma ŞOCANTĂ pe care i-o cere lui GIGI BECALI pentru MARCA STEAUA