Gigi Becali, LOVITURĂ CRUNTĂ din partea PROCURORILOR

Gigi Becali va afla, marţi, 31 martie, dacă va fi eliberat înainte de termen de la Penitenciarul Poarta Albă. Procurorii nu sunt de acord cu eliberarea condiţionată a latifundiarului din Pipera, care nu ar îndeplini criteriile legale pentru acest lucru.

30 mart. 2015, 05:22

Gigi Becali nu ar fi dat dovezi temeinice de îndreptare, susţin procurorii.

„Pe parcursul executării pedepsei scopul nu a fost atins şi nu se poate libera condiţionat”, arată procurorii în motivarea deciziei dată de Judecătoria Medgidia, conform Spy News.

Citeşte şi: GIGI BECALI, anunţ devastator pentru fanii Stelei

„Petentul nu a dat dovezi suficiente de îndreptare, că a înţeles toate consecinţele negative ale activităţii infracţionale”, se precizează în actele de la dosar.

Cu alte cuvinte, Gigi Becali nu a „învăţat” nimic cât a stat la închisoare. În plus, omul de afaceri ar fi câştigat mult prea uşor 30 de zile închisoare după ce a scris o carte: „Lucrarea referitoare la Steaua şi George Becali nu reprezintă o lucrare ştiinţifică (…) câştigul de 30 de zile ar fi cumva nelegal, însă nu poate fi revocat. (…) Dacă s-ar înlătura cele 30 de zile, nu ar fi îndeplinită fracţia legală”, au arătat procurorii care consideră că eliberarea lui Gigi Becali „ar fi o inegalitate de tratament faţă de celelalte persoane din detenţie, iar petentul ar apărea ca favorizat”.

Citeşte şi: Gest IMPRESIONANT făcut de Gigi Becali pentru verii Victor şi Giovani

Judecătorii din Constanţa au admis, în două dosare separate, eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali. Ambele recursuri urmează să fie judecate, marţi, 31 martie.