Dezvăluire BOMBĂ! Gigi Becali, ARESTAT înainte de REVOLUŢIE. A fost salvat de Valentin Ceauşescu

Gigi Becali a stat de două ori după gratii: trei săptămâni în 2009 şi aproape doi ani în perioada 2013-2015. Latifundiarul a mai fost arestat o dată, înainte de Revoluţie.

01 iun. 2015, 15:36
Dezvăluire BOMBĂ! Gigi Becali, ARESTAT înainte de REVOLUŢIE. A fost salvat de Valentin Ceauşescu

Gigi Becali a fost turnat la fost Miliție de niște „prieteni” că ar deține valută în casă. În acea perioadă deținerea de valută de către cetățenii români era strict interzisă de sistemul totalitar comunist, iar cei ce erau găsiți chiar și cu un dolar asupra lor, riscau să înfunde pușcăria.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI nu se mai operează în Germania. Motivul este HALUCINANT

„Miliția i-a făcut o vizită acasă. I-a descoperit valuta și evident că, imediat l-au dus la cercetări penale, unde l-au și băgat la zdup. Aflând de ceea ce i s-a întâmplat bunului său prieten, Gică Hagi a mers la Valentin Ceaușescu, rugându-l să intervină imediat pentru a-l scoate basma curată pe Gigi Becali, care risca ani grei de temniță. A scăpat, atunci, ca prin urechile acului”, a povestit o sursă pentru Sport News.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, DEZVĂLUIREA BOMBĂ care A CUTREMURAT vestiarul la STEAUA

Gigi Becali obișnuia să vândă produse lactate și studenților străini, care, de multe ori nu se mai sinchiseau să achite produsele în lei, ci direct în dolari sau mărci.

CITEŞTE ŞI IMAGINI FABULOASE. Gigi Becali, SHOW TOTAL într-un restaurant din centrul Capitalei VIDEO