EXCLUSIV. Gigi Becali lasă STEAUA. Vrea să cumpere principala rivală la TITLU din LIGA I VIDEO

Gigi Becali regretă că a preluat-o pe Steaua, mutare care i-a adus "puşcărie şi lacrimile familiei", după cum a declarat în exclusivitate la România TV. Gigi Becali este gata să cedeze clubul în iarnă, dar şi să se implice la altă echipă din Liga I.

31 aug. 2015, 10:53
EXCLUSIV. Gigi Becali lasă STEAUA. Vrea să cumpere principala rivală la TITLU din LIGA I VIDEO

„Nu am rămas cu nimic, doar cu celebritatea, dar am câştigat ceva? Am câştigat puşcărie şi lacrimile familiei mele, plus bani daţi”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru România TV.

Finanţatorul campioanei a anunţat că este dispus să cedeze clubul Armatei, care se pregăteşte să înscrie o nouă echipă în Liga a IV-a: „Dau cuvântul meu de onoare că le dau echipa asta. Îl caut pe ministru (n.r. Mircea Duşa) să vorbesc cu el, că trebuie cu un om care are putere, nu cu Boroi (n.r. – George Boroi, comandantul CSA Steaua). Îi spu în faşî: vreţi să luaţi echipa? CĂ eu am luat-o cu 10 milioane în minus, o dau pe locul 1 în iarnă, iau doar 7-8 jucători… Si eu mă duc la altă echipă şi le demosntrez că nu se câltigă titlurile cu un fanion! Mă duc la altă echipă şi iau titlul!”.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, în război cu Armata

Gigi Becali este convins că Steaua va retrograda fără banii săi: „Să îi vedeţi la anul, de fapt nu la anul, că sunt în play-off, anul următor retrogradează!”.

CITEŞTE ŞI HAGI îl critică pe naşul Becali: „Gigi, aşa vrei să faci afaceri mari?”

Gigi Becali a transmis un mesaj şi fanilor Stelei.

„Le spun în felul următor: sunt şi eu om şi nu mai am 45-50 de ani. Nu mai am forţa de război, nu mai am puetere. Sunt în vale, cobor, am făcut 57 de ani. Fac şi eu ca Udrea: vreţi, o dau înapoi!”.

„Eu am 10 jucători pe care îi iau cu mine şi plec la o echipă din play-off, de exemplu la Ioan Niculae, mai dau 4-5 milioane de euro şi iau Astra şi am stadion şi joc şi în Liga Campionilor”, a plusat Gigi Becali.