Gina Pistol, despre relaţia cu Cătălin Scărlătescu: Vreau, nu vreau trebuie să mă mărit cu el

Gina Pistol a vorbit despre relaţia pe care o are cu Cătălin Scărlătescu. Prezentatoarea TV a spus că între ea şi juratul de Chefi la Cuţite există o prietenie foarte strânsă. 

RomaniaTV.net
29 apr. 2017, 07:15
Gina Pistol, despre relaţia cu Cătălin Scărlătescu: Vreau, nu vreau trebuie să mă mărit cu el

După ce în urmă cu câteva zile, Gina Pistol a făcut câteva afirmaţii care au reuşit să stârnească interesul tuturor cârcotaşilor, şi anume: „Dacă ajungi la 90 de kilograme, am rochia de mireasă în mașină!”, acum, vedeta a vorbit pentru spynews.ro despre relaţia pe care o are cu celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu.

„Am înțeles că a slăbit. Dacă ajunge la 90 de kilograme nu am încotro. Vreau, nu vreau trebuie să mă mărit cu el. Una peste alta, noi suntem foarte buni prieteni şi avem glumele noastre, mai ciudate pentru ceilalţi, dar noi ne înțelegem perfect. Ne leagă o relaţie de prietenie şi Cătălin este un om foarte bun”, a mărturisit Gina Pistol.

Mai mult decât atât, frumoasa prezentatoare s-a declarat dispusă să-l ajute pe colegul ei de platou să scape de surplusul de kilograme. „În ultimul sezon am încercat din răsputeri să-i aduc pe toţi trei pe linia de plutire. Doar că ei sunt înconjuraţi de mâncare şi nu am avut nicio şansă. Ei iubesc mâncarea, nu am ce să fac”, a mai spus prezentatoarea TV.

„Cred în destin şi cred că există „un cineva” pentru fiecare dintre noi. Cred foarte mult în intuiţia mea. Am dat greş de multe ori, atunci când nu mi-am ascultat intuiţia. Intuiţia mea nu m-a dezamăgit niciodată. De fiecare dată mă atrage altceva, cred în chimie. Nu ştiu, pur şi simplu se întâmplă”, ne-a mai spus Gina Pistol, explicând astfel de ce se înțelege atât de bine cu Scărlătescu.

Gina Pistol este în acest moment o femeie singură, după ce în urmă cu câteva luni a anunţat că nu mai formează un cuplu cu Alin Cocoş, cu care avusese o relaţie de 4 ani de zile.