Gina Pistol primeşte o sumă COLOSALĂ pentru participarea în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Gina Pistol este una dintre concurentele show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", care a avut premiera pe data de 16 februarie la ProTv. De când iubitul său, Alin Cocoş a fost arestat preventiv în dosarul Microsoft, dar şi de când contractele sale s-au mai împuţinat, Gina Pistol a fost nevoită să se producă singură mai mulţi bani decât de obicei. Fiind printre primele vedete care au primit oferte de contract pentru noua emisiune a postului Media Pro, fostul iepuraş Playboy a negociat cât a putut de mult oferta, dar cum nu a obţinut suma dorită, a acceptat oferta trustului, potrivit Click!.

RomaniaTV.net
17 feb. 2015, 09:34
Gina Pistol primeşte o sumă COLOSALĂ pentru participarea în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

De când a acceptat să participe în noua emisiune a trustului Protv, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Gina Pistol trăieşte aventura propriei vieţi. Timp de 21 de zile Gina Pistol alături de alte 11 vedete se vor adapta traiului din Africa şi vor încerca să îşi depăşească fobiile, pentru a câştiga cel mai nou show TV de aventuri.

Gina Pistol a trecut printr-o transformare UIMITOARE. Cu greu o mai recunoşti!

În ultima perioadă Gina Pistol s-a confruntat cu serioase probleme financiare, motiv pentru care, atunci când a primit oferta de contract de la şefii trustului Media Pro a încercat să îşi negocieze suma pe care o va primi la sfârşitul emisiunii. Cum eforturile sale au fost în zadar, fostul iepuraş Playboy s-a mulţumit cu oferta principală. Mai exact, Gina Pistol a acceptat să participe în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pe suma de 10.000 de euro, potrivit declaraţiilor unei surse apropiate vedetei.

Citeşte şi  Gina Pistol, vizită secretă în arestul poliţiei la un acuzat din MAFIA RETROCEDĂRILOR. Pe cine a mers să vadă