Gina Pistol revine pe micile ecrane în emisiunea „Chefi la cuţite”

Primăvara acestui an se anunţă extrem de înfloritoare pentru posturile TV din ţară, care îşi anunţă telespectatorii că le-au pregătit emisiuni incendiare. Printre trusturile care au introdus în grila de programe noi emisiuni, se numără Antena1, care va dori să fie în topul audienţelor cu show-ul culinar, "Chefi la cuţite", unde cireaşa de pe tort va fi Gina Pistol.

RomaniaTV.net
15 feb. 2016, 10:04
Gina Pistol revine pe micile ecrane în emisiunea „Chefi la cuţite”

Gina Pistol revine pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuţite”, noua producţie a celor din trustul Intact, unde Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu devin duşmani în bucătărie.

Mai mult decât, Gina Pistol va avea şi misiunea de a sta de vorbă cu concurenţii şi susținătorii acestora, de a le afla poveştile, de a prezenta probele prin care vor trece şi de a surprinde cele mai tari reacţii ale acestora, informează SpyNews.ro.

„Pentru mine este o mare plăcere să lucrez cu ei. Nu suntem la prima colaborare, noi ne-am înțeles bine dintotdeauna, așa că nu pot să fiu decât foarte fericită că am fost cooptată în acest proiect.

Am ocazia să cunosc oameni faini, talentați, haioși, oameni cu care eu împart pasiunea pentru bucătărie și de la care aflu o mulțime de secrete culinare. Recunosc, mă bucur că nu sunt concurent și că nu trebuie să îndur privirea tăioasă a lui chef Bontea sau criticile lui chef Scărlătescu, deși în afara concursului toți trei sunt niște băieți extraordinari.

În această primă etapă a show-ului, preslecțiile se desfășoară pe nevăzute. Adică cei trei chefi trebuie să jurizeze farfuriile strict după gust și aspect, fără să știe cine este autorul farfuriei din fața lor. Astfel eu am ocazia să știu mai multe decât ei, pentru că eu îi văd pe concurenți înainte, stau de vorbă cu ei, le aflu poveștile de viață și trăirile pe care le încearcă înainte să intre la probă”, a declarat Gina Pistol pentru sursa citată.

Citeşte şi  Gina Pistol şi Dan Chişu, ambasadori ai turneului WINMASTERS POKER OPEN din Bucureşti