Gina Pistol şi-a arătat pătrăţelele. Imaginile îţi vor tăia respiraţia şi te vor lăsa fără aer

Gina Pistol este una din cele mai frumoase femei din Romania iar acest lucru a fost remarcat inca de cand era mai tanara. Recent, iubita lui ALin Cocoş a postat pe Instagram imagini din sala de fitness. Fotografiile o arată într-o formă de milioane.

16 mart. 2017, 13:56

Gina Pistoleste mandra de felul in care arata, motiv pentru care face ce face şi îşi provoacă fanii pe Internet. Recent, frumoasa blondă a postat pe Facebook o fotografie din sala de sport. 

Gina Pistol are 36 de ani şi a devenit cunoscută după ce a pozat dezbrăcată într-o revistă pentru adulţi.

Frumoasa blonda a aparut fara haine in Playboy iar acel numar al revistei a avut mare succces pe piata, barbatii fiind foarte incantati de formele apetisante ale romancei. Dupa aceasta prima aparitie intr-o revista de mare succes Gina a primit multe alte oferte de la faimoase reviste din tara, ea devenind cunoscuta pentru frumusetea si coprul ei sexy.

Gina a pozat pentru cele mai importante reviste iar acest lucru a facut ca ea sa fie remarcata de importanti oameni din lumea modei si a televiziunii. A inceput sa lucreze ca model pentru faimosi designeri si in acelasi timp a aparut si pe micile ecrane la diverse televiziuni.