GINA PISTOL, singură de Revelion

Gina Pistol a dezvaluit ca de ceva timp este din nou singura. Dar, spune vedeta, nu este deloc trista, ba chiar are planuri mari de Sarbatori. 

06 dec. 2013, 10:28
GINA PISTOL, singură de Revelion

„Revelionul sigur o sa il fac in Bucuresti, dar nu stiu unde si nu stiu cu cine. Sunt singura de ceva timp, dar asta nu inseamna ca nu ma pot bucura de Sarbatori. De Craciun o sa gatesc si o sa mananc. O sa mananc sarmale facute de mama, foarte bune”, a spus Gina Pistol pentru Acasa Tv.

De asemenea, vedeta a specificat ca, daca pana acum nici nu voia sa auda de cadouri, acum chiar asteapta cu nerabdare sa vada ce va primi. „Pana acum nu voiam cadouri, dar anul asta vreau, si de ziua mea, si de Craciun. Imi place si sa fac daruri, sa aduc zambete pe fetele celor dragi”, a explicat ea.

In urma cu cateva luni, Gina Pistol marturisea ca are un nou iubit: „Exista cineva cu care vorbesc si caruia sa ii dau mesaje de ‘Noapte buna!’. Este un baiat cuminte, e tanar. Nu este Alin Cocos. Cand o sa fie ceva sigur o sa dau mai multe detalii. Pot sa spun doar ca este tanar”.