Ginerele lui Nicolae Ceauşescu, primele declaraţii legate de bătaia cruntă încasată de la doi „profesionişti”

Ginerele lui Ceauşescu, Mircea Oprean, a făcut primele mărturii despre atacul căruia i-a căzut victimă! Profesorul Oprean povesteşte cum, în curtea facultăţii, doi indivizi l-au atacat cu cuţitul şi i-au spus că îl omoară. Mircea Oprean este internat acum în spital și a fost deja audiat de polițiști.

RomaniaTV.net
20 mai 2017, 10:37
Ginerele lui Nicolae Ceauşescu, primele declaraţii legate de bătaia cruntă încasată de la doi „profesionişti”

„Incidentul s-a întâmplat în felul următor. Eu am terminat orele la 8 şi jumătate şi când m-am dus spre maşină, într-o curte interioara, i-am văzut pe cei doi tineri rezemaţi de altă maşină, în partea opusa. După aceea mi-am dat seama că pe mine mă aşteptau, i-am văzut cum mă priveau. Eu m-am dus în maşină şi am încercat să îmi pun servieta în spatele scunului şoferului. Fiind aplecat, m-am trezit cu pumni în cap, înjurături de mamă, de Dumneze şi asa mai departe”, a povesit bărbatul.

Citeşte şi Traian Băsescu, despre acuzaţiile lui Mircea Oprean: După mintea lui, s-a pierdut producţia de bocanci din cauza mea

Cei doi atacatori au folosit un cuţit pentru atac.

„Unul dintre ei a tăbărât pe mine, am încercat să mă apăr, sigur era un profesionist.  A scos cuţitul şi a spus că mă omoară, era un briceag pe care l-am văzut foarte bine. Atunci m-am lăsat pe spate şi cu picioarele l-am lovit în piept ca să închid portiera, dar nu vedeam de unde să prind portiera, ca eram plin de sânge pe ochi şi pe faţă”, a rememorat profesorul evenimentele dureroase.

Cei doi atacatori aveau vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani şi nu păreau a fi studenţi, după spusele profesorului. În plus fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu a observat că avea şi cauciucul maşinii tăiat. 

Poliţia suține că atacul asupra lui Mircea Oprean nu a fost o tâlhărie, deoarece atacatorii nu s-au arătat atraşi de bunurile pe care victima le avea în posesie.