GINO IORGULESCU, reacţie INCREDIBILĂ despre BLATURILE din LIGA I

GINO IORGULESCU. Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, GINO IORGULESCU, crede că dezvăluirile privind meciurile trucate făcute de fostul jucător al Sportului Studenţesc şi Voinţei Sibiu, Marius Postolache, ar fi fost utile dacă s-ar fi făcut înaintea sau imediat după jocurile respective. GINO IORGULESCU a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 12:27
GINO IORGULESCU, reacţie INCREDIBILĂ despre BLATURILE din LIGA I

GINO IORGULESCU. ”Declaraţiile lui Postolache sunt de ordinul trecutului, aş fi dorit ca Postolache, înainte de meci sau după meci să facă aceste declaraţii. După câţiva ani, nu ştiu cum se mai poate dovedi acest lucru, că meciul a fost trucat. Dacă aş avea ceva concret despre un meci din campionatul nostru, aş lua atitudine şi am acţiona ca atare, dar nu e nimic concret. După nişte vorbe pe la colţuri nu pot să acţionez”, a declarat GINO IORGULESCU.

GINO IORGULESCU nu are încă un punct de vedere asupra propunerii ca în primele 5 etape ale sezonului viitor, echipele calificate în cupele europene să nu se confrunte între ele: „O să analizăm până joi această problemă şi o să ne spunem punctul de vedere la Comitetul Executiv al FRF, dar nu ştiu dacă nu e un pic de discriminare în ceea ce se propune. Nu am acum materialele ca să dau mai multe informaţii”.

REACŢIE SURPRIZĂ a LPF după nevalidarea lui GINO IORGULESCU

La fel în cazul unei eventuale schimbări a preşedintelui CCA, Alexandru Deaconu, GINO IORGULESCU nu are încă format un punct de vedere.

„După câte ştiu, dl Burleanu a spus la un moment dat că dl Deaconu va rămâne în funcţie. Acum, după o perioadă foarte scurtă, aud acest lucru. Trebuie să vedem argumentele care stau la baza schimbării unui preşedinte al CCA şi dacă sunt argumente care susţin această schimbare, probabil o susţinem şi noi, dacă nu, ne spunem punctul de vedere şi îl susţinem în continuare. Am vorbit de multe ori despre problema arbitrajului cu preşedinţii cluburilor şi a rămas ca, după ce am acceptat să fie doi arbitri în plus, să tragem linie, să tragem concluziile şi să luăm o hotărâre în ceea ce priveşte CCA”, a spus GINO IORGULESCU.

Câştigătoarea Cupei LPF nu va juca în Europa League, ca în alte ţări, cel puţin în primul sezon, decizia urmând să aparţină Adunării Generale a LPF.

„După primul an vom vedea ce se va întâmpla, dacă putem să luăm o astfel de hotărâre. Ar fi bine, dar depinde numai de hotărârea Adunării Generale a LPF”, a spus GINO IORGULESCU.