Giovani Becali, la un pas de eliberare. Anunţul făcut de vărul său, Gigi VIDEO

Vestea că vărul său ar putea fi eliberat l-a bucurat pe Gigi Becali. Omul de afaceri susţine chiar că este dreptul lui, mai ales că ar fi petrecut deja 6-7 luni în plus în puşcărie.

29 iun. 2016, 08:01
Giovani Becali, la un pas de eliberare. Anunţul făcut de vărul său, Gigi VIDEO

Am o veste bună pentru dumneavoastră, Giovani a primit acceptul comisie pentru eliberare. I-a dat 5 luni amânare şi acum a venit termenul. Comisia i-a mai dat şi nu era normal să îi dea„, a declarat Gigi Becali, citat de România TV. Întrebat ce şanse are vărul său să iasă din puşcărie, Gigi Becali a răspuns: „Normal aşa ar fi, să iasă, că a făcut în plus vreo 6-7 luni„.

Ioan Becali execută o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni de închisoare la Penitenciarul Poarta Albă, după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor, în martie 2014.

Pe 29 octombrie, Judecătoria Medgidia a dispus eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali în urma admiterii cererii formulată în acest sens de către condamnat. La aceeaşi dată, la instanţa de judecată a fost depusă o cerere de eliberare condiţionată a lui Ioan Becali şi de către comisia de specialitate din cadrul penitenciarului, cerere admisă pe 12 noiembrie de judecători. Procurorii au făcut recurs, iar fostul impresar a rămas în spatele gratiilor.