BREAKING NEWS! DECIZIA-BOMBĂ a lui Giovanni Becali după ce a aflat că a fost condamnat cu EXECUTARE

DOSARUL TRANSFERURILOR. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au anunţat, marţi, decizia finală în DOSARUL TRANSFERURILOR. Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, alături de alţi şapte inculpaţi care au primit pedepse executare.

04 mart. 2014, 13:06
BREAKING NEWS! DECIZIA-BOMBĂ a lui Giovanni Becali după ce a aflat că a fost condamnat cu EXECUTARE

Ioan Becali a oferit o primă reacţie, după ce a auzit verdictul de condamnare la 6 ani şi 4 luni cu executare.

Citeşte şi DOSARUL TRANSFERURILOR, RECHIZITORIU: Circuitul INCREDIBIL al banilor

Acum mă predau la poliţie„, a declarat impresarul Ioan Giovanni Becali, notează gsp.ro.

Citeşte şi GIOVANI BECALI, şase ani şi patru luni de închisoare CU EXECUTARE. Afacerile DUBIOASE care l-au făcut MILIONAR

Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare.

CRISTI BORCEA, şase ani şi patru luni de închisoare CU EXECUTARE. Povestea „Playboy-ului” din fotbal

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Victor Becali a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare.

Gică Popescu, condamnat cu EXECUTARE cu o zi înaintea alegerilor de la FRF

Gică Popescu, candidatul cu cele mai mari şanse la şefia FRF, a primit o pedeapsă de 3 ani şi o lună de închisoare cu executare, iar Jean Pădureanu a fost condamnat la 3 ani şi patru luni, cu executare. Gigi Neţoiu a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni de închisoare.

DOSARUL TRANSFERURILOR: Mutare-surpriză a fraţilor Becali înainte de verdict