Giulia s-a luptat cu o depresie severă. „Mă îmbrăcam cu hainele soţului…”

Depresia psotnatală nu este un mit, ci cruda realitate de care tot mai multe proaspete mămici se lovesc imediat după ce în viaţa lor se produc schimbări majore. Cântăreaţa Giulia Anghelescu a căzut pradă gândurilor negre şi a mărturisit că şi-a revenit greu după ce a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Antonia. Solista a vorbit despre această perioadă delicată la emisiunea "Dincolo de aparenţe", prezentată de Florentina Fântânaru

09 oct. 2017, 08:21
Giulia s-a luptat cu o depresie severă. „Mă îmbrăcam cu hainele soţului…”

Giulia este o mămică relaxată și o soție fericită, dar drumul până a ajunge la aceste sentimente de împlinire nu a fost deloc unul ușor, scrie click.ro. Cântăreaţa a recunoscut că a trecut printr-o perioadă critică imediat după ce a devenit mamă, în urmă cu mai bine de cinci ani.

Citeşte şi Giulia a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de Huidu: „A murit o parte din mine”

„Mie mi-a lipsit sentimentul acesta de acasă de-a lungul timpului. Mult timp, eu mergeam acasă doar ca să îmi schimb bagajele, ca la un hotel, și mi-am dorit foarte tare o familie, o casă în care să ne simțim acasă și copii!”, a mărturisit Giulia.

Cu toate acestea, schimbările din viața sa, deși dorite îndelung, și-au lăsat amprenta asupra psihicului ei. Artista își amintește că, de departe cea mai grea adaptare, a fost la noul ei rol, acela de mamă. Ea are o fetiţă şi un băieţel, în vârstă de doi ani, şi este căsătorită cu Vlad Huidu.

„După ce am născut-o pe Antonia m-am luptat cu o depresie severă timp de câteva luni. A fost și schimbarea destul de mare, de la petreceri, concerte și drumuri prin țară, la biberoane și schimbat scutece. Pentru mine a fost groaznică partea cu alăptatul, nu am reușit nici eu, nici ea. Ne-am chinuit una pe cealaltă timp de trei luni, după care cred că organismul a decis că e cazul să ne oprim”, a povestit Giulia.

Citeşte şi Giulia, prinsă de tatăl ei în timp ce făcea sex

Pentru a depăși această perioadă grea a vieții, cântăreața s-a folosit de studiile sale în psihologie și s-a luptat cu ea însăși.

„Am trecut cu greu de depresie pentru că încă aveam peste 70 de kilograme, mă îmbrăcam cu hainele soțului și nu înțelegeam cum alte colege de breaslă, care au născut în aceeași perioadă, erau deja la evenimente. N-am încăput în nicio rochie câteva luni, cred că acesta a fost unul dintre lucrurile care au declanșat depresia. Am citit foarte mult, am gătit mult, pentru că mă relaxează, și a trebuit să stau să mă remontez, să mă adun”, a mai spus Giulia, care a avut parte în acea perioadă grea de tot sprijinul soțului său, Vlad.