Descoperire ŞOCANTĂ într-o imagine CONTROVERSATĂ, pe Google Maps

Utilizatorii unui site american au rămas surprinşi după ce au descoperit o imagine controversată pe Google Maps. Astfel, imaginea surprinsă de un elicopter Google oferă impresia unei crime în desfăşurare, după ce o dâră de sânge este vizibilă pe un ponton dintr-un oraş olandez, la capătul căreia se află două persoane.

14 apr. 2013, 13:31

Din cauza calităţii slabe a fotografiei, imaginea nu este foarte clară, însă ea a creat numeroase controverse, potrivit Huffington Post.

Utilizatorii site-ului Reddit cred că este vorba despre o crimă sângeroasă produsă în oraşul olandez Almere, aflat la doar câţiva kilometri de Amsterdam. Cu toate acestea, există şi persoane care cred că este vorba de urma unui animal care a ieşit din apă sau pur şi simplu o barcă de mici dimensiuni care se pregăteşte să fie lansată la apă.

Citeşte şi 10 locuri misterioase surprinse de Google Maps GALERIE FOTO

Citeşte şi Fotografiile „interzise minorilor”, surprinse de Google Street View FOTO

„Din ceea ce văd uitându-mă la imagini este faptul că incidentul nu se întâmplă doar la lumina zilei, ci şi într-o zonă vizibilă pentru oamenii care merg pe trotuar”, a comentat o persoană care este sceptică cu privire la existenţa unei crime.

Imaginea a apărut pe site-ul american alături de mesajul „O crimă lângă casa mea pe Google Maps”, lucru care a sporit imaginaţia comentatorilor, mai ales că o atât dâra roşie cât şi două figuri umane care stau la marginea apei sunt extrem de vizibile.

Citeşte şi A aflat că logodnicul o ÎNŞALĂ, după ce a văzut o poză cu el pe un site similar Google Street View

„Chestia maronie care pare să semene cu un cadavru poate fi doar o a doua persoană care stă jos. De asemenea, este posibil ca să fie doar doi oameni care pescuies sau cine ştie, o crimă”, a adăugat un alt pătimit al fotografiilor controversate care a luat în calcul toate opţiunile.