GRĂDINIŢĂ DE VARĂ BUCUREŞTI. Ce grădiniţă este deschisă pe perioada verii, în Sectorul 6 şi cum arată

GRĂDINIŢĂ DE VARĂ BUCUREŞTI. Primăria Sectorului 6 anunţă că, în această vară, va fi deschisă o grădiniţă pentru copii astfel încât părinţii să aibă unde să îi lase pe micuţi, cât timp sunt la serviciu iar celelalte unităţi şcolare sunt închise. 

27 iun. 2016, 12:43

GRĂDINIŢĂ DE VARĂ BUCUREŞTI. În perioada 18 iulie – 31 august 2016., Grădiniţa „Albinuţele” din Militari va fi deschisă pentru copiii din comunitate. Administraţia publică a Sectorului 6 vine, astfel, în sprijinul părinţilor care nu au cu cine să-şi lase copilul acasă în perioada verii.

Inaugurată în luna octombrie 2015, grădiniţa funcţionează într-o clădire nouă, construită printr-o investiţie provenind în totalitate de la bugetul local al Sectorului 6.

GRĂDINIŢĂ DE VARĂ BUCUREŞTI. Instituţia de învăţământ este dotată cu bibliotecă, sală pentru cursuri opţionale, sală pentru activităţi sportive, cabinet medical cu izolator, calculatoare, materiale didactice, precum şi un bloc alimentar ultramodern. Totodată, micuţii beneficiază de spaţii de joacă atât în interiorul clădirii, cât şi în aer liber.
Grădiniţa cu program prelungit „Albinuţele”, este situată pe strada Centurii nr. 4, în incinta Şcolii nr. 142 (director Nicoleta Slavu), tel. 0311/010.031.

GRĂDINIŢĂ DE VARĂ BUCUREŞTI. Mai multe informaţii despre înscrieri pot fi aflate direct la sediul unităţii de învăţământ sau la Inspectoratul Şcolar al Sectorului 6, tel. 021/430.27.77 şi 0314/250.763.