GRĂDINIŢA GROAZEI: Găuri în acoperiş, lighean în loc de chiuvetă şi butoi în loc de robinet VIDEO

Sănătatea a zeci de copii dintr-o comună de lângă Bucureşti este pusă în pericol. Micuţii din localitatea Crevedia Mică, o comună la 50 de kilometri de Bucureşti, sunt obligaţi să înveţe în condiţii insalubre. În timp ce unii părinţi susţin că micuţii lor s-au îmbolnăvit la grădiniţă, autorităţilor locale privesc cu nepăsare situaţia, informează România TV.

RomaniaTV.net
27 oct. 2013, 17:41
GRĂDINIŢA GROAZEI: Găuri în acoperiş, lighean în loc de chiuvetă şi butoi în loc de robinet VIDEO

Părinţii unei fetiţe din localitatea Crevedia Mică, judeţul Giurgiu, spun că micuţa s-a îmbolnăvit la grădiniţă. Crevedia Mică este o localitatea la circa 50 de kilometri de Bucureşti. Atât el, cât şi soţia sa, susţin că fetiţa lor s-a îmbolnăvit din cauza condiţiilor din grădiniţă.

Citeşte şi Grădiniţa, pericol public. Sute de copii din Cluj stau zilnic pe o bombă cu ceas

Acum oamenii cer autorităţilor locale să le explice cum de nu au reuşit să găsească o soluţie pentru a-i muta pe cei 20 de copii din clădirea peste care parcă ar fi trecut un război, cu pereţi ce stau să se dărâme, cu găuri în acoperiş, cu lighean în loc de chiuvetă şi un butoi în loc de robinet. Mai grav este că toţi cei responsabili de mâna de suflete, de 4-5 ani, au considerat că se poate şi aşa.

Părinţii spun că una dintre variante ar fi fost ca micuţii să fie mutaţi în Şcoala cu clasele I-IV. Reprezentanţii primăriei spun însă că aceast lucru nu este posibil din lipsă de spaţiu. Aşa că singura variantă, în viziunea autorităţilor locale, este să-i pună pe cei mici să meargă un kilometru în plus, până în deal, la Şcoala cu clasele IV – VIII.

Citeşte şi OTRĂVIT la grădiniţă. Un copil de doi ani a băut o substanţă TOXICĂ, folosită la curăţenie