Grapini despre posibila remaniere: Nu am nicio problemă să-mi depun mandatul, dacă mi se cere

Ministru delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat, marţi, la România TV, că nu are nicio problemă să-şi depună mandatul, dacă premierul îi va solicita acest lucru.

RomaniaTV.net
24 sept. 2013, 12:16
Grapini despre posibila remaniere: Nu am nicio problemă să-mi depun mandatul, dacă mi se cere

Primul ministru Victor Ponta a declarat, la Vilnius, că Maria Grapini poate fi remaniată, iar în replică aceasta a declarat, la România TV, că dacă i se va cere să se retragă din funcţia de ministru delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism o va face fără probleme.

„Premierul a preluat ce a spus mass-media. Eu am spus limpede şi clar că avem de lucru de ambele părţi. Am spus că antreprenorii au nevoie de o şcoală, că nu toată lumea ştie să cânte la operă, aşa cum nu toată lumea ştie să facă afaceri. Am spus apoi că există probleme de funcţionalitate. Eu nu am nicio problemă să îmi depun mandatul. Vin din mediul privat şi am unde să mă întorc. Eu credeam că sunt utilă pentru că vin din mediul de afaceri. Eu cred că nu am vorbit pe mai multe voci”, a spus Maria Grapini.

Aflat în vizită în Lituania, premierul Victor Ponta a declarat că Maria Grapini, ministrul ministrul delegat pentru întreprinderi mici și mijlocii mediu de afaceri și turism, poate fi remaniată, din cauză că nu ştie să comunice în problemele care privesc mediul de afaceri.