Grasu XXL a uitat de Laura Andreşan şi a „atentat” la Mihaela Rădulescu

Grasu XXL a uitat ce are acasă şi a ajuns să "atenteze" la Mihaela Rădulescu. Artistul a sărit în apărarea vedetei, pe care o consideră o femeie "mişto". Oare iubita lui, Laura Andreşan, ce spune?

19 mart. 2015, 10:23

Grasu XXL nu mai ţine cont că are lângă el una dintre cele mai dorite femei din ţară şi a ajuns să se transforme în apărătorul Mihaelei Rădulescu, scrie spynews.ro. Artistul susţine că vedeta este „o femeie mişto şi mare” fără să se gândească că ar putea să stârnească gelozia fostei „profe de sex” şi actualei sale partenere, Laura Andreşan.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, PUSĂ LA PUNCT de Simona Amânar în scandalul FETEI GRASE

„Nu voi spune niciodată nimic (rău – n.r.) despre Mihaela, e o femeie mişto şi mare… Răduleasca e un subiect cu care chiar nu văd ce legătură aş avea eu… Însă talent-show-urile nu fac nimic altceva decât să distrugă copiii aceia care merg acolo. Nu cred că e vreun caz, în 10 ani de talent-show-uri, în care un artist care a câştigat competiţia să existe acum pe piaţă. Nu cred în falsitatea legată de artă niciodată”, a declarat pentru ziarulring.ro, Grasu XXL.