Grăsuţa Sallie Axl se destăinuie: Îmi place să mă dezbrac. Sunt o fată adevărată, nu o slăbănoagă

A pierdut concursul Big Brother, pe Channel 5, dar a câştigat simpatie în afara acestei întreceri. Fermecătoarea grăsută Sallie Axl spune că încrederea în sine pe care o are ea le va inspitra şi pe alte femei ca ea să se simtă bine cu corpul lor şi să îl accepte aşa cum este.

22 iun. 2013, 18:36

O cheamă Sallie Axl, are 26 de ani, are multe tatuaje şi tocmai a fost exclusă din Big Brother, dar nu îi pasă. Din contră, abia aştepta să iasă din concurs, pentru că era prea plictisitor pentru ea. A fost prima excluisă, „live”.

Întrebată dacă îi place să îşi arate formele, Sallie a spus că este „pe deplin de acord” cu asta. „Cred în corpul meu, sunt o fată adevărată, şi nu o slăbănoagă. Cred că oricine ar trebui să aibă încredere în propriul său corp, indiferent ce dimensiuni sau forme ar avea acesta. Nu trebuie să-ţi fie ruşine şi să încerci să le ascunzi”, a spus Sallie, scrie The Sun.

Tânăra a mai spus că a încurajat-o şi pe prietena ei, Wolfy, de 20 de ani şi chiar a convins-o să nu îi fie ruşine cu trupul ei, după ce îi spusese că „frumuseţea vine din interior spre exterior”. Acum, Wolfy este vindecată complet de orice complexe legate de corpul ei.

Întrebată cum dacă a flirtat cu cineva în casa Big Brother, Sallie a răspuns fără să stea pe gânduri: „Nici nu aveai cu cine să flirtezi acolo. Toţi tăceau, abia soteau câte-o vorbă … mă plictiseam de moarte”. Sallie a fost exclusă prima din concurs pentru că avea gură mare şi nu se putea abţine să nu dea replici usturătoare când era cazul.

Sallie a trebuit să dezvăluie celor peste 2,1 milioane de telespectatori care au urmărit-o şi secretul fesului pe care îl poartă mereu pe cap. E a spus că nu o deranjează nici acest lucru şi că îl poartă de când i-a căzut părul din cauza stresului. Fosta concurentă Big Brother a mai destăinuit că va pleca la Majorca să se distreze vreo zile, apoi se va întoarce acasă şi, după câteva zile, se va apuca din nou de lucru.