GRECIA – ROMÂNIA. Costin Lazăr, SPIONUL lui Piţurcă. Vezi ce pont important i-a oferit selecţionerului

GRECIA - ROMÂNIA, LIVE la România TV, VINERI, ora 21.45. Victor Piţurcă a primit un pont important de la mijlocaşul Costin Lazăr înaintea barajului pe care România îl va disputa contra Greciei pentru calificarea la CM 2014. Partida tur Grecia - România, programată vineri, 15 noiembrie, la ora 21.45, va fi transmisă în direct de România TV.

11 nov. 2013, 15:40
GRECIA – ROMÂNIA. Costin Lazăr, SPIONUL lui Piţurcă. Vezi ce pont important i-a oferit selecţionerului

GRECIA – ROMÂNIA. Victor Piţurcă a aflat de la Costin Lazăr că internaţionalii greci convocaţi pentru barajul cu România de la PAOK Salonic sunt foarte obosiţi, fapt ce ar putea fi speculat de „tricolori”.

„Am discutat tot timpul cu Lazăr, pentru că Goian nu prea îi cunoaşte. Lazăr e zi de zi cu cinci-şase internaţionali greci, dar nu a avut multe lucruri să-mi spună. Cert este că şi el şi cei de la PAOK sunt într-o stare avansată de oboseală. Aşa mi-a spus şi s-a văzut şi în meciul cu Olympiacos. Grecii au şi experienţa, şi valoarea de partea lor, dar noi suntem mai inventivi”, a subliniat Piţurcă.

GRECIA – ROMÂNIA. Victor Piţurcă nu crede că naţionala Greciei îşi va schimba stilul de joc pentru partida cu România. „E foarte circumspect antrenorul Greciei după meciul jucat anul trecut cu noi. Au lipsit mai mulţi jucători atunci, am revăzut meciul de câteva ori. Echipa Greciei a jucat cu noi în acel meci amical exact cum au făcut-o de-a lungul preliminariilor din grupa lor. Am făcut un joc foarte bun, am reuşit să marcăm şi ne-am mai creat destul de multe ocazii. Nu cred că va mai fi acelaşi scenariu. Grecii au un joc specific al lor din care cu greu mai pot ieşi. Eu cred că vor juca de aceeaşi manieră în care au făcut-o în ultimii doi ani”, a adăugat Piţurcă, care speră ca Bogdan Stancu să înscrie şi la echipa naţională, după ce a făcut-o pentru cea de club.