GRECIA – ROMANIA Cum s-au păcălit tricolorii la negocierea primelor. Nu vor primi bani pentru baraj

Jucătorii naţionalei de fotbal a României nu vor primi niciun ban pentru barajul cu Grecia, ei propunând FRF un sistem de premiere care nu mai poate fi aplicat, din moment ce nu au obţinut minim 4 puncte din "dubla" cu Ungaria şi Turcia.

08 nov. 2013, 09:28
GRECIA – ROMANIA Cum s-au păcălit tricolorii la negocierea primelor. Nu vor primi bani pentru baraj

Fundaşul Răzvan Raţ spune că tricolorii au de primit din partea FRF suma totală de 250.000 de euro, ca urmare a calificării la barajul pentru CM 2012, însă dacă Federaţia va respecta termenii negocierilor dinaintea meciurilor cu Ungaria şi Turcia jucătorii echipei reprezentative nu vor primi niciun ban.

Citeşte şi LOVITURĂ MEDIA. Barajul Grecia – România se vede EXCLUSIV la România TV VIDEO

Mircea Sandu a dezvăluit cum au decurs negocierile pe care le-a purtat atunci cu jucătorii, spunând că a vrut să le dea 250.000 de euro pentru calificarea la baraj, dar reprezentanţii tricolorilor au propus o altă variantă, care avea să-i coste bani mulţi. „Pentru a stimula accederea la baraj, am discutat cu jucătorii şi le-am oferit 250.000 de euro. Răspunsul lor a fost: vrem 500.000 la 6 puncte cu Ungaria şi Turcia şi 400.000 la 4 puncte. N-au reuşit decât 3 puncte.

Apoi au spus că nu-i interesează bonusuri pentru calificare, ci doar ce vine de la FIFA. Deci au pierdut o jumătate de milion. Analizăm propunerea lor ca 50 la sută din ce primim să se ducă doar la jucători„, a spus Mircea Sandu.

Prima manşă a barajului GRECIA – ROMANIA se va disputa vinerea viitoare, la Pireu, şi va putea fi urmărită în exclusivitate la România TV.