GRECIA – ROMÂNIA LIVE, în iadul de la Pireu. Vezi atmosfera infernală creată de fanii eleni VIDEO

GRECIA - ROMANIA. 1.700 de români vor fi prezenţi vineri seara pe stadionul Karaiskakis, unde tricolorii vor juca prima prima manşă a barajului cu Grecia, pentru calificarea la CM 2014. Ei vorf fi înconjuraţi de peste 30.000 de greci, care promit o atmosferă infernală.

13 nov. 2013, 07:32
GRECIA – ROMÂNIA LIVE, în iadul de la Pireu. Vezi atmosfera infernală creată de fanii eleni VIDEO

GRECIA – ROMÂNIA, LIVE la România TV, VINERI, ora 21.45. Stadionul Karaiskakis, pe care naţionala de fotbal a României va disputa vineri prima manşă a barajului cu Grecia, contând pentru calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal, are o capacitate de 32.000 de locuri, insuficientă pentru fanatismul suporterilor greci, al căror entuziasm şi dragoste faţă de culorile naţionale ies de multe ori din tiparele obişnuite.

SONDAJ ROMANIA – GRECIA. Credeţi că se vor califica tricolorii la CM 2014?

Nu de puţine ori s-a ajuns la violenţă, chiar pe stadion, iar suporterii au intrat pe teren şi partidele au fost întrerupte. De arena Karaiskakis este legată cea mai mare tragedie din istoria sportului grec, 21 de suporteri pierzându-şi viaţa în ceea ce istoria numeşte „Tragedia de la Poarta 7”.

S-a întâmplat în 1981, după un meci Olympiakos – AEK Atena (6-0), când fanii gazdelor se grăbeau spre ieşire, să sărbătorească victoria favoriţilor.

De numele acestei arene sunt legate mari performanţe ale fotbalului grec, dar tot aici s-au disputat meciurile de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, din 2004.

Instantanee cu fanii greci

 

GRECIA – ROMANIA LIVE. Victor Piţurcă a aflat de la Costin Lazăr, jucător in Grecia, că internaţionalii eleni convocaţi pentru barajul cu Romania sunt foarte obosiţi.

„Am discutat tot timpul cu Lazăr, pentru că Goian nu prea îi cunoaşte. Lazăr e zi de zi cu cinci-şase internaţionali greci, dar nu a avut multe lucruri să-mi spună. Cert este că şi el şi cei de la PAOK sunt într-o stare avansată de oboseală. Aşa mi-a spus şi s-a văzut şi în meciul cu Olympiacos. Grecii au şi experienţa, şi valoarea de partea lor, dar noi suntem mai inventivi”, declarat subliniat Piţurcă.

GRECIA-ROMANIA LIVE. Victor Piţurcă nu crede că Grecia îşi va schimba stilul de joc pentru partida cu Romania: „E foarte circumspect antrenorul Greciei după meciul jucat anul trecut cu Romania. Au lipsit mai mulţi jucători atunci, am revăzut meciul de câteva ori. Grecia a jucat cu noi în acel meci amical exact cum au făcut-o de-a lungul preliminariilor din grupa lor. Am făcut un joc foarte bun, am reuşit să marcăm şi ne-am mai creat destul de multe ocazii. Nu cred că va mai fi acelaşi scenariu. Grecia are un joc specific al lor din care cu greu mai pot ieşi. Eu cred că vor juca de aceeaşi manieră în care au făcut-o în ultimii doi ani”.

ROMÂNIA-GRECIA LIVE. „Așa cum am anunțat în conferința de presă ulterioară vânzării online a întregii capacități a Arenei Naționale pentru meciul România – Grecia, din data de 19 noiembrie 2013, ora 21.00, contând pentru manșa a doua a play-off-ului de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014, revenim cu această informare de ultimă oră, apărută în urma finalizării verificării tuturor comenzilor plasate online pe site-urile care au găzduit această vânzare.

În urma verificării respectării Termenilor și Condițiilor de achiziție a biletelor aferente meciului menționat, am constatat că mai multe comenzi plasate pe site-urile care au găzduit această vânzare nu au respectat aceste reguli (comenzi dublate/triplate, probleme cu cardurile bancare,etc)”, precizează FRF într-un comunicat. 

De aceea, începând de astăzi, 12 noiembrie a.c., ora 17.00, aceleași trei site-uri care au susținut vânzarea online – http://www.biletefotbalonline.ro/, http://www.bilete.ro/ si http://www.myticket.ro/ – vor continua vânzarea unui număr total de 2.363 de bilete devenite disponibile în urma acestor verificări, astfel:

Categoria 2 – 80 lei (sector 374, Tribuna I, Inel 3) – 216 bilete

Categoria 2 – 50 lei (sector 334, Tribuna 2, Inel 3) – 180 bilete

Categoria 3 – 40 lei (Peluze, sectoarele 311, 347 și 345, Inel 2) – 295 bilete

Categoria 4 – 30 lei (Peluze, Inel 3, sectoarele 310, 312 și 350) – 1672 bilete

Menționăm că vânzarea se va face exclusiv online, doar pe site-urile menționate mai sus, începand de astăzi, 12.11.2013, ora 17.00, și va continua până la epuizarea completă a stocului.

Reamintim și pe această cale faptul că, pentru acest joc, NU se vor deschide case de bilete la Arena Națională.