Gregorian Bivolaru voia să facă amor cu 100 de virgine. Dezvăluiri INCREDIBILE despre guru MISA

Povestea lui Gregorian Bivolaru (64 de ani), arestat la Paris săptămâna trecută, a ajuns şi în presa internaţională. Una dintre fostele cursante ale acestuia a povestit, pentru o publicaţie britanică, amănunte incredibile despre viaţa liderului MISA.

05 mart. 2016, 11:58

Gregorian Bivolaru, condamnat în anul 2013 la şase ani de închisoare, pentru sex cu o minoră şi prins la Paris, săptămâna aceasta, a fost nu doar un guru spiritual, ci şi unu al sexului.

Judecătoarea care a apărut în filme porno îl apără pe Gregorian Bivolaru: Poliţia sfidează justiţia şi instanţa

Bivolaru s-a apucat de yoga de la vârsta de 17 ani şi, încă de pe atunci, a început să facă sex cu fete virgine chiar mai mici de 15 ani, scrie Daily Mail, citat de Libertatea.ro. El le promitea acestora că, întreţinând relaţii sexuale cu el, vor ajunge la un nivel spiritual superior, mai menţionează sursa citată.

Fondator al Mişcării Spirituale de Integrare în Absolut (MISA), Bivoralu s-a remarcat prin deja celebrele „spirale umane”, dar şi prin declaraţiile prin care încuraja sexul cu minore. Tabloidul britanic aminteşte şi de Agnes Arabela Marques, blonda care l-a înfundat pe Bivolaru şi care a avut o relaţie cu el la vârsta de 15 ani.

„Bivolaru susţinea că, dacă voi face sex cu el, voi putea atinge un nivel spiritual mai înalt. În apartamentul lui erau mereu fete venite acolo să facă sex cu el. Stăteau acolo câteva zile sau chiar câteva săptămâni şi apoi locul lor era luat de alte fete. Spunea că pentru a menţine vie dorinţa sexuală partenerii nu trebuie să locuiască împreună prea mult timp. Era foarte interesat de un mit indian care spunea că poţi atinge un nivel spiritual foarte înalt dacă faci sex cu 1000 de fete virgine. Ştia vârstele tuturor fetelor (…)”, a povestit Arabela, potrivit sursei menţionate.

Dezvăluirile vecinilor lui Guru Bivolaru. Orgiile au început în curtea casei părinteşti VIDEO

Citeşte şi Declaraţia tinerei care l-a vizitat pe Bivolaru, la Paris: În casă era un puternic miros de mentă, am ameţit VIDEO

21rif8Ib