Greşeli alimentare făcute în timpul dietei

Oamenii care vor să slăbească sau să se mențină în formă urmează o dietă, fac sport. Însă unii dintre ei nu reușesc să obțină rezultatele dorite, pentru că inconștient fac niște greșeli alimentare care duc la creșterea în greutate, lucru care este inexplicabil pentru ei.

RomaniaTV.net
12 ian. 2018, 08:00
Greşeli alimentare făcute în timpul dietei

Greșelile alimentare care afectează procesul de pierdere în greutate sunt următoarele:

Se bea numai un pahar de suc la micul-dejun

Dacă îți începi ziua numai cu un suc, faci o greșeală. Sucul, indiferent de care este, crește nivelul de zahăr din sânge, provocând astfel creșterea producției de insulină și inducând senzația de foame. Acesta este motivul pentru care îți este foame și nu reușești să slăbești.

Se urmărește un plan de dietă găsit pe internet sau încercat de o altă persoană

Cea mai mare greșeală pe care o fac persoanele care vor să slăbească este că urmează un plan de dietă încercat de altcineva. Este posibil ca persoana respectivă să fi slăbit, dar asta nu înseamnă că vei reuși și tu. Nu uita că organismul este diferit și funcționează diferit. În schimb, este recomandat să mergi la un specialist, un nutriționist în cazul acesta, și să stabilești un plan în funcție de nevoile corpului tău.

Se consumă prea multe proteine

Proteinele sunt necesare pentru sistemul muscular, dar organismul nu are ce să facă cu excesul de proteine care rămâne după ce sunt consumate cele necesare. Încearcă să nu depășești doza zilnică necesară de substanțe nutritive.

Nu se respectă planul de dietă

Ca să slăbești este nevoia de timp, asta o știm bine. Este nevoie de timp și de răbdare. Nu trebuie să modifici planul stabilit, deoarece nu vei reuși să slăbești mai repede. Din contra, rezultatele vor apărea dacă respecți planul stabilit de nutriționist.

Nu se consumă carbohidrați

Carbohidrații sunt necesari pentru energie. Când renunți să îi mai consumi ca să slăbești, acest lucru poate afecta procesul. Ar trebui să continui să ai o alimentație sănătoasă și echilibrată pentru a obține rezultatele mult dorite.

Cum îți tonifici tenul în mod natural