Greşeli frecvente care te împiedică să slăbeşti

Mergi frecvent la sală, ai un regim alimentar corect și totuși nu vezi acul de la cântar cum scade? Atunci sigur faci cel puțin una dintre greșelile de mai jos.

16 feb. 2018, 09:00
Greşeli frecvente care te împiedică să slăbeşti

Din păcate, imediat cum ai facut o schimbare atât în stilul alimentar cât și în ceea ce privește mișcarea, organismul reacționează întotdeauna pozitiv și astfel vei putea observa și primele rezultate, dar după un scurt timp organismul începe să se obișnuiască cu nnoile reguli. În felul acesta metabolismul începe să fie mai lent și astfel ajunge să ardă mai puține calorii.

Pentru a scăpa de surplusul de kilograme organismul tău are nevoie de un metabolism rapid, iar pentru asta trebuie să eviți greșelile expuse mai jos:

Nu combini antrenamentele

Primul pas pentru a activa metabolismul pe lângă alimentație este antrenamentul cardio. Sănătos și eficient doar dacă îl alternezi și cu altfel de antrenament, astfel încât să ai parte de slăbire, tonifiere dar și de relaxare. Motiv în plus să treci și pe la clasele de pilates, yoga, fitness sau chiar înot, de ce nu.

Tonifierea este necesară pentru a nu scăderea ăn masă musculară și astfel organismul să ardă din rezervele sale de grăsime.

Ține cont de faptul că stresul și lipsa somnului sunt cei mai mari inamici astfel că relaxare este obligatorie dacă vrei rezultate frumoase, sănătoase și durabile.

Află mai multe despre greșelile care nu te lasă să slăbești AICI