Greşelile fatale care îţi pot distruge relaţia

Relaţiile sunt fragile precum fluturii, uneori este suficient să le atingă ceva nociv pentru a ajunge disfuncţionale. De aceea, tu şi partenerul tău trebuie să fiţi mereu în defensivă şi să le feriţi de toate lucrurile care le pot dăuna.

30 sept. 2014, 08:15
Greşelile fatale care îţi pot distruge relaţia

Uneori, fara sa-ti dai seama, iti poti rani partenerul iremediabil. Chiar daca intentiile tale nu sunt daunatoare, faptele iti pot deteriora viata de cuplu.

Iata care sunt cele 7 ispite care stau in calea succesului amoros:

1. Minciuna

Ascunderea adevarului sau inlocuirea lui cu variante mincinoase nu poate fi altfel decat daunatoare pentru o relatie. Invata sa fii sincera fata de partenerul tau si asuma-ti faptele, vorbind deschis despre ele. Nu uita ca minciuna are picioare scurte si ca, oricat de precauta ai fi, va exista intotdeauna posibilitatea sa fii deconspirata sau chiar sa te dai de gol singura. In plus, minciuna nu doar ca l-ar rani pe partenerul tau, odata descoperita, dar te va incarca si pe tine cu un sentiment apasator de vinovatie.

2. Dorinta de a-ti insela partenerul

Pasiunea de la inceputul relatiei se estompeaza treptat, iar tu s-ar putea sa te simti atrasa de un alt barbat, la un moment dat. In cazul in care iti iubesti cu adevarat partenerul, nu ar trebui sa-l inseli, oricat de tentant ar fi. Iar daca balanta inclina mai mult catre tipul proaspat aparut, fii sincera cu iubitul tau si incheie-ti socotelile cu el inainte de a incepe o alta relatie.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.