Greşelile pe care le faci când ţii cura de slăbire

Mananci numai fructe intre mese, iti numeri caloriile din farfurie, urmezi un program strict de alimentatie si faci mult sport. Cu toate astea, cand te urci pe cantar... constati ca nu slabesti mai deloc. Noi iti spunem ca este foarte posibil sa faci anumite erori, chiar daca tu stii ca urmezi un regim de viata extrem de sanatos si ca nu te abati de la acest ritm.

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 07:48
Greşelile pe care le faci când ţii cura de slăbire

Iata 7 greseli pe care este foarte posibil sa le faci.

1. Numeri caloriile cu strictete

Stii si tu asta: ca daca renunti la cateva calorii din alimentatie, slabesti. Doar ca s-a demonstrat ca un procent foarte mic din populatie stie cu adevarat sa-si calculeze nevoile juste calorice si, ca atare, sa-si scada in mod corect numarul de calorii, astfel incat sa slabeasca. Mergi pe site-ul: prevention.com/caloriecalculator si calculeaza-ti in mod corect necesarul tau zilnic de calorii.

Citeşte şi DIETA BIBLICĂ, una dintre cele mai ciudate cure de slabire. Incredibil cum slăbea Elvis Presley

2. Stabileste cat de activ esti

E posibil sa crezi ca daca mergi la cumparaturi, cari niste sacose si le incarci si descarci din masina, asta inseamna consum caloric. Da, e adevarat, dar e un consum caloric mic. Una e sa faci cumparaturi si alta e sa alergi constiincios cateva ore pe zi.

Cu cat faci mai multa miscare, cu atat arzi mai multe calorii. Deci, organizeaza-te si practica un program sportiv care sa dea rezultate, in functie de propriul tau organism.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.