Grindeanu, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Îi salut pe toţi cei pentru care, deşi sunt departe, România rămâne „acasă”

Premierul Sorin Grindeanu le transmite salutul său românilor din afara granițelor, într-un mesaj adresat acestora cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni, și îi asigură că atât el, cât și Guvernul pe care-l conduce vor face tot ce se poate pentru ca "România să fie țara în care copiii voștri să-și dorească să trăiască și să muncească".

28 mai 2017, 20:26
Grindeanu, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Îi salut pe toţi cei pentru care, deşi sunt departe, România rămâne „acasă”

De Ziua Românilor de Pretutindeni, îi salut pe toți cei pentru care, deși sunt departe, România rămâne ‘acasă’, pe toți cei care merg în fiecare zi la muncă în Spania, Italia, Austria sau Canada, cu gândul la următoarea dată când își vor vedea familia, pe toți cei care se sacrifică și pun ban pe ban ca să-și poată ajuta părinții și bunicii rămași aici. Eu și întreg Guvernul vom face tot ce putem pentru ca România să fie țara în care copiii voștri să-și dorească să trăiască și să muncească„, a scris Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Iohannis, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Îmi doresc ca românii să se susţină reciproc. La mulţi ani români, de aici sau de acolo!