Grupe sanguine: Persoanele cu Rh negativ au trăsături neobişnuite

Studii recente arată faptul că persoanele ce au o grupă rară de sânge cu Rh negativ prezintă trăsături neobișnuite și un ADN modificat.

29 ian. 2016, 18:51
Grupe sanguine: Persoanele cu Rh negativ au trăsături neobişnuite

Jurnaliștii de la yournewswire.com susțin că cele mai recente studii din domeniul biologiei au scos la iveală că persoanele care au o grupă de sânge cu Rh negativ prezintă în sângele lor trăsături mai puțin umane, ADN-ul lor este diferit de cel al majorității oamenilor și cercetătorii cred că aceste persoane ar putea fi urmașii Nefilimilor, „îngerii căzuți” din Biblie.

Oamenii au patru grupe principale de sânge: A, B, AB și 0, iar clasificările sunt derivate din antigenii pe care îi are fiecare persoană în sânge, acele proteine care se găsesc la suprafața celulelor și care sunt concepute pentru a combate bacteriile și virusurile. Cea mai mare parte a populației umane, aproximativ 85% au la suprafața celulelor lor aceste proteine și astfel au grupe de sânge cu Rh pozitiv la fel ca maimuțele, dar o mică parte a populației, aproximativ 15%, nu prezintă aceste proteine și au Rh negativ. Aceste persoane reprezintă un grup special de oameni care, conform ultimelor studii, prezintă în sângele lor trăsături foarte diferite de restul populației, trăsături mai puțin umane ce par a proveni de pe altă planetă, scrie ro.blastingnews.com.

Citeşte şi Sirop natural pentru a elimina grăsimile din sânge

Cartea Genezei din Biblie prezintă Nefilimii ca fiind fiii fiilor lui Dumnezeu și ai fiicelor oamenilor, astfel ei se consideră că au avut copii cu oamenii și au creat o nouă rasă, superioară, cu Rh negativ și cu trăsături diferite de ale celorlalți. Experții nu pot stabili cu certitudine dacă persoanele cu sânge cu Rh negativ sunt urmași ai Nefilimilor sau ai extratereștrilor, însă cu siguranță prezintă unele trăsături specifice, precum: inteligența peste medie, simțuri foarte dezvoltate, temperatura corpului mai scăzută, tensiunea arterială mai mare, abilități psihice și intuitive mai dezvoltate, sensibilitate crescută la căldură și la lumina soarelui, o vertebră în plus și de obicei ochi verzi sau albaștrii și păr roșcat.

Dovezi științifice arată că acum aproximativ 35.000 de ani au apărut primele grupe de sânge cu Rh negativ în nordul Spaniei și sudul Franței, locuri unde și astăzi putem găsi cele mai multe persoane cu Rh negativ. În Europa 40-45% dintre oameni au Rh negativ, în timp ce în Orientul Apropiat și Mijlociu se găsesc grupuri mari de persoane cu sânge cu Rh negativ.

Citeşte şi Află cum îţi influenţează grupa sanguină personalitatea