Grupul GlaxoSmithKline face angajări în ţară. Vezi posturile

Grupul GlaxoSmithKline, jucător mare din piaţa farmaceutică românească, face angajări la Bucureşti, Chitila şi Craiova, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 07:24
Grupul GlaxoSmithKline face angajări în ţară. Vezi posturile

GlaxoSmithKline (GSK) angajează omul potrivit pentru postul de recepţioner în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, are cel puţin un an experienţă într-un post similar, are foarte bune abilităţi de organizare, planificare şi de lucru cu PC-ul. Este, de asemenea, orientat către client, are foarte bune abilităţi de comunicare şi cunoştinţe avansate de limba engleză.
15 iunie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant. Amănunte, aici.

Europharm Distribuţie, parte a grupului GlaxoSmithKline Romania (GSK), angajează un contabil la Chitila.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii sau superioare de specialitate, ai minimum un an experienţă într-o poziţie similară, poţi prioritiza munca în condiţii de stres, ai abilităţi de organizare, planificiare şi de comunicare. De asemenea, trebuie să ştii să operezi un PC, să ai gândire flexibilă şi să ai spirit de echipă, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
30 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Europharm Distribuţie. Detalii, aici.

Europharm Distribuţie angajează un operator vânzări prin telefon la Craiova.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de studii superioare, ai cel puţin şase luni experienţă într-o poziţie similară, ai abilităţi de vânzare şi de negociere şi ştii să operezi în Word şi Excel.
Candidatul ideal pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare, de muncă în echipă, de organizare şi de planificare.
Şi în acest caz, până pe 30 mai se primesc CV-uri pentru locul de muncă vacant la Europharm Distribuţie. Informaţii suplimentare, aici.